Livet på Mars (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
437
Utgivningsdatum
2014-04-22
Upplaga
1
Förlag
Volante
Medarbetare
Magnusson, Jens (form)
Dimensioner
220 x 150 x 35 mm
Vikt
768 g
SAB
Hc
ISBN
9789187419300

Livet på Mars

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-04-22
209
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    209
Visa alla 1 format & utgåvor
Sveriges roligaste professor är tillbaka! Efter den bästsäljande och agendasättande Nextopia och den bloddrypande reportageboken Monster kommer nu äntligen hans första roman Livet på Mars.

Marty Andersson har alltid känt sig utanför och alla försök att bete sig som en människa har hittills misslyckats. Kanske är det lika bra att ge upp? Men ödet vill annorlunda en ödesdiger tangenttryckning i en internationell pengatvättshärva flyttar femtiofyra miljoner till Martys bankkonto och med dem kommer en möjlighet att hitta hem. Hem till Mars.

Men med nya pengar kommer som bekant nya vänner och nya problem. Resan hem blir därför allt annat än enkel när ryska torpeder, avdankade rymdforskare och egotrippade Hollywoodstjärnor korsar hans väg.

Livet på Mars är en berättelse om hemlängtan och bortlängtan. Och en viktig påminnelse om att vi inte ska avfärda alla ufon runtomkring oss.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet på Mars
  2. +
  3. De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel

De som köpt den här boken har ofta också köpt De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel av Ruth Kvarnström Jones (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Livet på Mars. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rolig "självbiografi"
    Mahring1, 24 november 2016

    Köpte boken efter att ha sett Michael på Babel där han berättade om sina funderingar och svävade på målet om det egentligen var en självbiografi. Det var i så fall den roligaste självbiografi jag har läst. Kanske lite för rolig, livsfunderingarna hade gärna fått ännu mera plats.

  2. Inte ens värt rea-priset
    Magnus, 25 februari 2015

    "Livet på Mars" är en bok skriven av en ekonomiprofessor - och det märks. Handlingen är dåligt uppbygd med karaktärer som känns platta och svåra att tycka om. Handlingen är så löjligt tillkrånglad att det mesta bara känns som ett desperat försök att maxa sidantalet. Av någon anledning läste jag klart boken och så fort jag hade gjort det var det mesta bortglömt. Boken var slöseri med tid och pengar.

  3. Hilarious!
    Kerstin, 8 januari 2015

    Rolig mkt bättre och underfundigare än hundraåringen. Välskriven och intressant. Rekommenderas varmt till alla. Micael kan fånga läsaren och boken sträckläser man.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Micael Dahlén