Äntligen fred i Fredlösa (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2017-11-27
Förlag
Visto Förlag
Illustratör/Fotograf
Gabi Frödén
Dimensioner
218 x 215 x 8 mm
Vikt
252 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187523878

Äntligen fred i Fredlösa

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-11-27
131
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Fredlösa är det alltid bråkigt. Alla verkar vara osams. Och bråkigare ska det bli för det ser ut att bli krig. Fredlösaborna gör sig beredda på angrepp. Det ser mörkt ut. Men så händer något oväntat. Vad är det som låter? Vad är det som kommer ner från luften? Fredlösaborna förstår ingenting. Men snart får de svaret ... För varje bok som säljs får Giving People fem kronor. Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Äntligen fred i Fredlösa
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 290 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Äntligen fred i Fredlösa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig barnbok som väcker viktiga tankar!
    Jessica Hindsfors, 11 juni 2019

    Mina förskolebarn blev väldigt intresserade och de ville att jag skulle läsa boken flera gånger. Boken gav upphov till jättebra och viktiga samtal och reflektioner. En fin barnbok om känslor, konflikt, krig och fred som jag rekommenderar varmt till alla barn, föräldrar och pedagoger.

  2. Så mycket att diskutera!
    -, 1 juni 2019

    Denhär boken är ju perfekt för alla som jobbar med barn eller har egna barn, den förmedlar en positiv syn på framtiden samtidigt som den vrider och vänder på sånt som vi tar för givet. Läs den med eller för era barn och diskutera innehållet, för den väcker inte bara hopp utan ger oss alla något att tänka på. Efter att ha sträckläst den rekommenderar jag den till alla, ibland är det till och med bra för vuxna att läsa en barnbok för att komma ihåg vad som är viktigt här i livet!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna