Gravidkraft : hälsa genom rörelse och träning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2017-09-26
Upplaga
1
Förlag
Balkong Förlag
Medarbetare
Brandwold, Terese (form) / Wijk, Malin (foto)
Dimensioner
225 x 170 x 10 mm
Vikt
428 g
SAB
Rag
ISBN
9789187553257
Vanliga sökord
gravid graviditet

Gravidkraft : hälsa genom rörelse och träning

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-09-26
212
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Till den gravida kvinnan, mamman, den nyfikne, den kunskapstörstande. Till dig som vill förstå mer om hur graviditeten påverkar kroppen. Gravidkraft handlar om kroppens tillgångar. Om att underhålla kroppen med rörelse, styrka, energi och välmående under graviditet. Emma Regberg Lundborg är fysioterapeut och specialiserad inom kvinnors hälsa. I Gravidkraft väver hon samman fakta om kroppsliga förändringar med praktiska tips och råd till den gravida kvinnan. Boken tar upp fakta från aktuell forskning och utgör en övergripande guide av hur kroppen påverkas samt hur träning och rörelse kan bidra till god hälsa under graviditet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gravidkraft : hälsa genom rörelse och träning
  2. +
  3. Min graviditet : en veckodagbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min graviditet : en veckodagbok av Therese Sok, Jonny Rosengren (inbunden).

Köp båda 2 för 409 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Gravidkraft : hälsa genom rörelse och träning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Seg och tråkig
    Bokmalen, 27 oktober 2020

    Tyvärr ingen bok för mig, den kändes seg och lite långrandig. Jag gillar oftast böcker med bra detaljerad fakta men denna bok presenterade det inte på ett sätt som gjorde det intressant och fick en att vilja läsa vidare.

  2. Vetenskapsbaserade råd om träning för gravida
    Mia, 2 oktober 2018

    Denna bok, skriven av en specialiserad fysioterapeut med många prata erfarenhet av att jobba med gravida och nyförlösa, är helt oumbärlig. Den ger tips och övningar som är lämpliga trimester för trimester och passar både till träningsvana och nybörjare. Tydliga bilder och instruktioner och välgrundade resonemang genom hela boken. En rekommendation för dig som är kräsen angående vem du lyssnar på under livets kanske viktigaste nio månader.

  3. Fantastiska tips
    Anonym (Stockholm), 28 oktober 2017

    Vad jag har längtat efter denna typ av bok! Konkreta och tydlig tips som gör det lätt med egen träning hemma.

Visa alla 3 recensioner