Odla ätbart på liten yta (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Gröna fingrar
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2015-03-02
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Arvidsson, Camilla (form) / Bergdahl, Pernilla (foto)
Illustratör/Fotograf
Eva Robild
Dimensioner
202 x 201 x 10 mm
Vikt
458 g
SAB
Qe
ISBN
9789187785504

Odla ätbart på liten yta

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-03-02
228
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Solvarma tomater, syrliga äpplen, milt pepprig blomsterkrasse som ger salladen en överraskande smakdimension. Intresset för att äta hemodlat har aldrig varit större än nu. I sin nya bok Odla ätbart berättar Eva Robild för alla odlingssugna precis hur man går tillväga för att lyckas med sina odlingar, hela vägen från frö till skörd. Det handlar om grönsaker förstås. Men det handlar också om att upptäcka nya bär med spännande smaker: nypon, havtorn, aronia och physalis. Eller att prova att odla något mer exotiskt, som äkta kastanj eller fikon. Även på en liten yta eller i krukor går det att skapa en ätbar mini-trädgård. Odla ätbart är den femte boken i serien Gröna Fingrar, som visar att vem som helst med enkla medel kan skapa en lustfylld trädgård. Tidigare böcker i serien är den bästsäljande Odla i pallkrage, Perenner, Beskära träd och buskar samt Växthus och uterum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Odla ätbart på liten yta
  2. +
  3. Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen av Louise Scott (inbunden).

Köp båda 2 för 457 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Odla ätbart på liten yta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite tunn

    Fina bilder och generell introduktion till att odla grönsaker, bär, frukt och kryddor. Känns som en väldigt övergripande introduktion för att ge idéer om vad man ska odla där jag saknar mer handfasta tips.

  2. Njaa
    kina, 30 april 2018

    Inte riktigt vad jag förväntade mig. Men visst kan man få tips och ideer. Saknar mer ideer för balkong och små ytor

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Eva Robild