Kanske är det allt du behöver veta (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
258
Utgivningsdatum
2015-08-14
Upplaga
1
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
We Were Liars
Medarbetare
Larsson, Hanna (form)
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
160 g
SAB
uHce
ISBN
9789187879111

Kanske är det allt du behöver veta

(21 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-08-14

Slutsåld

Hyllad succébok!

Cadence Sinclair Eastmans berättelse tar sin början före den femtonde sommaren. Somrarna tillbringar den förmögna familjen Sinclair på sin privatägda ö utanför Massachusetts kust. På den polerade ytan är de atletiska, långa och attraktiva - och ingen är misslyckad.

Den femtonde sommaren händer något som förändrar allt. Något som Cadence förtränger minnet av, och ingen vill berätta sanningen för henne. Men vad var det egentligen som hände?

Läs den. Och om någon frågar hur den slutar - LJUG.

"Lockhart bygger elegant upp tragedin bit för bit: den sakta framväxande kärlekshistorien mellan Cady, som är familjen Sinclairs första barnbarn, arvtagerskan, och Gat som är utanför på flera sätt. Det blir ett lågmält klassdrama med etniska förtecken, men det blir också något större."
Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Kanske är det allt du behöver veta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Verkligen inte alls vad man väntar sig...
    Bookish Girl, 31 mars 2020

    Början av boken är lång och seg men efter ett tag tar den fart. Fast den inte än blivit speciellt fängslande. Sedan när man tror att man vet hur historien kommer fortsätta visar det sig det motsatta. Och sedan när man tror att man nått toppen, inser man att man precis nått botten.
    Boken är verkligen som ett pussel. I början är det segt och man förstår inte riktigt alla bitar av information. Sedan börjar man se kopplingar och tillslut när man läst klart boken förstår man att allt. Verklig... Läs hela recensionen

  2. Något mer än vad man förväntar sig
    ReadingMonster, 19 maj 2017

    Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Det finns delar jag gillar. Delar jag inte gillar. Den är bra, men språket är återigen aningen för enkelt. Jag lånade boken på biblioteket, och eftersom den på engelska inte fanns så lånade jag den här. Jag märkte snabbt att jag hellre hade velat läsa den på engelska. Det finns djup och känslor i den här boken som är väldigt bra, men det är framför slutet som gör boken så extremt läsvärd. Jag älskar tvister, och tvisterna i den här boken är verkligen så... Läs hela recensionen

  3. Helt fantastisk
    läst mycket, 27 februari 2017

    Boken berörde mig väldigt mycket. Direkt efter att ha läst ut den läste jag den igen för att få tankar och känslor på plats. Otroligt läsvärd,säkert en väldigt bra bok att diskutera i en bokcirkel! Boken är lika bra för vuxna som för tonår/unga vuxna !!

  4. Otäck illusion
    Anni, 21 juni 2016

    Det här är en av de allra otäckaste böcker jag läst, men det visste jag inte förrän jag läst ut den. Författarinnan bjuder nämligen sina läsare på en illusion som presenteras i en lågmäld ton. Så när man läst ut boken kan man inte annat än att läsa den en gång till... Det är omöjligt att låta bli. Ett extra plus är att man vet geografiskt var man befinner sig. Har man dessutom besökt någon av grannöarna Martha's Vineyard eller Nantucket så bidrar det givetvis också till läsupplevelsen.

  5. Underbar bok
    Gun Hedmar, 8 april 2016

    Älskar denna bok den har fått mig att skratta och gråta. Den har så många vändningar att man aldrig kan veta vad som kommer hända näst. Jätte bra verkligen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av E Lockhart