Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2015-11-03
Upplaga
1
Förlag
Kalla kulor förlag
Medarbetare
Öberg, Hans-Olov (red.) / Socha, Arek (form)
Dimensioner
216 x 143 x 20 mm
Vikt
428 g
SAB
Rbz Bakircioglu, Kennedy
ISBN
9789188153012

Säg oh, ah, Kennedy

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-11-03
219
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Säg oh, ah och alla Hammarbyfans svarar med ett unisont: Kennedy!

Södertäljesonen kom till Hammarby från moderklubben Assyriska som 18-åring 1999 och fick snabbt en alldeles särskild plats i fansens hjärta. Kärleken blev inte mindre när Hammarby ett par år senare tog SM-guld för första gången, med den unge Kennedy som trollkarl på mittfältet. Proffsäventyr och landslags-uppdrag följde, men hösten 2012 gjorde den då legendariske spelaren comeback i Hammarby och levererade framspelningar och mål som om det inte fanns någon morgondag. Superettansäsongen 2014 blev en fullständig succé för Kennedy som vann skytteligan, kom högt i passningsligan och återförde sitt lag till Allsvenskan.

Säg oh, ah, Kennedy är en öppenhjärtig redogörelse för en enastående karriär med stort klubbhjärta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Säg oh, ah, Kennedy
  2. +
  3. Spaningsledaren i Rinkeby : Min kamp mot gängvåldet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spaningsledaren i Rinkeby : Min kamp mot gängvå... av Mats Lindström, Fredrik Sjöshult (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Säg oh, ah, Kennedy. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gåshud varannat kapitel
    Bishop, 20 november 2015

    En bok för varje fotbollsfan. Oavsett vilket lag du håller på så berättar Kennedy en härlig story och visar på en fin sida av fotbollen.

  2. säg oh ah KENNEDY
    Jeanette Fagerlund, 29 oktober 2015

    En Hammarbyhjältes återkomst tillbaka till klubben. En emotionell och beskrivande bok om Kennedys resa från Södertälje till proffslivet i Europa och tillbaka till Södermalm och Hammarby. Alla Hammarbyare kan känna igen sig i beskrivningen och känslan vid straffen mot Jönköping, kommer Vi att gå upp till Allsvenskan i år? En bok av och om kung Kennedy och hans kärlek till familjen,laget och supportrarna. En bok för alla Hammarbyare. En bok som man inte lägger ifrån sig frivilligt. Sträckläsning utlovas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna