Nålbindning (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2015-09-04
Förlag
GML förlag
Dimensioner
250 x 180 x 10 mm
Vikt
274 g
ISBN
9789188173188

Nålbindning

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket,  Svenska, 2015-09-04
435
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna bok om Nålbindning tillägnar jag alla er entusiastiska unga och gamla som sytt nålbundna vantar, sockar och mössor i långa rader. Ni kanske inte vet om det, men ni för en textilteknik som under många år varit "bortglömd" vidare. Ni är en viktig del i denna kedja. Boken vänder sig också till er som vill lära er detta sätt att sy och förstå nålbindningens grunder och ursprung. Det behövs enbart en nål och tråd. Det är en teknik som inte bygger på räknade maskor. Kunskapen har förmedlats från generation till generation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nålbindning
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 634 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nålbindning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vacker, pedagogisk men med sakfel.
    Tottan, 27 februari 2017

    Köpte boken då jag i mitt arbete lär ut nålbindning och samlar böcker i ämnet.

    Jättefin bok med ovanligt bra bilder på hur man lägger upp sitt arbete. Flera olika stygn och trevliga anekdoter både om kvinnorna som lärt författaren de olika stygnen samt om hennes egna tankar. Hade dock gärna sett att stygnen även bar sina sedvanliga namn i de fallen man känner till dem.

    Däremot är det synd att det inte korrlästs ordentligt gällande datering på de arkeologiska fynd som lyfts... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kerstin Paradis Gustafsson