Ljusfolket : livet på andra sidan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2017-09-01
Upplaga
1
Förlag
Egmont Publishing
Medarbetare
Wilthorn, Eva (form)
Dimensioner
241 x 168 x 22 mm
Vikt
458 g
SAB
Dopb
ISBN
9789188207289

Ljusfolket : livet på andra sidan

(18 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-09-01

Slutsåld

Är du rädd för att dö? Lugn. Det är inte farligt. Ljusfolket är boken som ger tröst både till den som är rädd för att dö och rädd för att leva.
Mediet Benny Rosenqvist har varit över på andra sidan. Han har åkt genom tunneln av ljus. Hört den himmelskt ljuvliga musiken. Känt energierna. Benny har träffat ljusfolket.

2009 gav han ut en bok som fick just titeln Ljusfolket om mötet med dem som lever på andra sidan. De som lämnat oss och rest mot ljuset. Boken blev en succé och den mest älskade av alla böcker Benny skrivit genom åren. Just därför att den blev en tröst för så många. Ljusfolket är efterfrågad. Den har länge varit slutsåld i butikerna och sönderläst på biblioteken. Därför kom den, lagom till 2017 års Bokmässa, i en ny och uppdaterad nyutgåva!
Det finns ingen död, skriver Benny i boken. Det finns bara en ny början. Vi mister aldrig någon. Vi ses alltid igen. Ljusfolket är en handbok till livet efter detta. En stor resa till andra sidan.

Så här skriver Benny i förordet:
Nyligen fick jag den här kommentaren från en kvinna: Jag får inte tag i Ljusfolket och nu undrar jag vart jag ska vända mig. Jag tänkte att alla gästerna skulle få en bok med sig hem, den dag jag blir begravd. Det skulle ge dem tröst. Så du som sa detta nu kommer boken att finnas igen!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Ljusfolket : livet på andra sidan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fantastisk bok
    Anita Isehag, 17 augusti 2021

    Mycket bra och lättläst bok. Rekommenderas till alla som känner sig oroliga för att dö eller för att leva.
    Författaren skriver så bra att man ser bilder på berättelsen ur det verkliga livet. Boken är också spännande, många frågor som man har får man svar på, det känns lugnt och befriande. Denna bok ger en stor tröst.

  2. Andra sidan
    Är inte rädd, 28 juni 2021

    Tack till Benny att dela med sig av erfarenheten. Många vågar inte samma sak. Boken berättar mycket om upplevelser, som många av oss upplevt men aldrig berättat. Detta bara bevisar ytterligare att något fantastiskt väntar på oss där.

  3. En bok alla skulle läsa
    Ulf Grefveberg, 7 maj 2021

    En fantastisk bok av en fantastisk författare.
    Den säger allt. Måste läsas.
    Ger svar på livets allra viktigaste frågor.
    Vad som komma skall.

  4. Ljusfolket
    Ella , 22 oktober 2020

    Med tydlighet beskriver författaren hur det är där på andra sidan.
    Lätt att ta till sig. Det finns tröst för oss i boken som förlurat en närstående.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Benny Rosenqvist