Tre små elefanter galopperandes över en fuktig ängsmark (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2009-11-28
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 150 x 8 mm
Vikt
150 g
ISBN
9789188257628

Tre små elefanter galopperandes över en fuktig ängsmark

Häftad,  Svenska, 2009-11-28
229
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Oscar Flodin, den store poeten. Grabben från landet som gör succé, blir känd och slutligen kapitulerar för sitt inre och börjar skriva. Trevande lyfter han pennan efter att ha skrivit sin första dikt. Den är inte mycket för världen, ser ganska så "mainstream" ut, men det viktigaste av allt, dikten berör. Mannen dras till diktblocket och gång på gång fyller sidorna med ord. Starka, vanliga eller konstiga ord. Ord som berör. Han fascineras över hur något så enkelt, så okomplicerat, som en text kan väcka så starka känslor. Flodin skriver, och han gör det bra, och levererar gång på gång känslomässigt gripande texter. Dikter som folk, människor, vem som helst, förstår. Poesi som du förstår, kan ta till dig, känna igen dig i och beröras av. Läs boken och märk hur de grå stenarna som ligger i din ficka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tre små elefanter galopperandes över en fuktig ängsmark
  2. +
  3. Fukta din aska : C.M. Bellmans liv från början till slut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fukta din aska : C.M. Bellmans liv från början ... av Ernst Brunner (kartonnage).

Köp båda 2 för 514 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Oscar Flodin

  • Smaskigt värre!

    Emil Andersson, Oscar Flodin, Rickard Hägg

    Smaskigt värre är boken för dig som är sugen på att veta mer om godisets söta värld. Du får en härlig blandning av spännande fakta om godis kombinerat med en rolig och lättsam läsning. Här finns även berättelsen om tre gymnasielever som bestämmer ...