Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2017-09-18
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Helen Ljungmark
Originaltitel
Paris for One and Other Stories
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
215 x 140 x 25 mm
Vikt
400 g
SAB
Hce.016
ISBN
9789188261984

Ensam i Paris och andra historier

(35 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-09-18
219
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Jojo Moyes är tillbaka med en härlig samling berättelser! Varsågod: två kortromaner och nio noveller!Nell är tjugosex år och har aldrig har varit i Paris. Hon har aldrig ens varit på en romantisk weekend någonstans. Att åka utomlands är inte riktigt hennes grej. Men när Nells pojkvän struntar i att dyka upp vid tåget har hon chansen att bevisa för alla inklusive sig själv att hon kan vara självständig och modig. Väl i Paris hittar Nell en version av sig själv som hon inte visste existerade Kortromanen Ensam i Paris är romantisk och charmig verklighetsflykt när den är som bäst.I den andra kortromanen Smekmånad i Paris får vi möta Liv och Sophie från Sophies historia, många år tidigare. Sophie, som är från landet, sveps med i den glamorösa Belle epoque-tillvaron i Paris, men upptäcker att ett liv med en hyllad konstnär som Edouard kan vara komplicerat. Ett århundrade senare följer Liv i hennes fotspår; efter en hastig romans blir smekmånaden i Paris inte riktigt så romantisk som hon hoppats De kortare novellerna bjuder på ett galleri av kvinnor mitt i vardagslivet, där stora som små ämnen blir oförglömliga historier i Moyes skickliga händer.Det finns mycket att glädjas åt i Moyes första novellsamling. Om du vill ha romantik kommer titelhistorien och dess olyckliga hjältinna Nell att ge dig det i överflöd. Red Magazine Den bästsäljande drottningen av romantiska romaner levererar du kommer att älska att förlora dig i dessa charmerande berättelser. Sunday MirrorEn bok som beskriver det fantastiska med vardagskärlek.MetroOemotståndlig Ensam i Paris erbjuder en dos snabb eskapism som för dig bort från vardagen. Daily Express
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ensam i Paris och andra historier
  2. +
  3. Bibliotek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bibliotek av Ali Smith (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ensam i Paris och andra historier. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt trevlig bok
    Streamliner, 29 maj 2022

    Älskar den här boken, så perfekt att läsa på balkongen en skön dag. En lång berättelse och flera korta noveller. Så härligt och livsbejakande!

  2. Feelgood på hög nivå
    Elin Karlsen, 17 maj 2018

    Boken består av flera korta relationsberättelser med hög igenkänningsfaktor och lämnar en stor feelgood känsla efter sig. Rekommenderar den varmt!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jojo Moyes