Valdemars ärtor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Valdemar
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Inläsare
Lo Tamborini
Utgivningsdatum
2017-04-05
Upplaga
1
Förlag
Lilla Piratförlaget
Illustratör/Fotograf
Maria Jönsson
Dimensioner
237 x 196 x 7 mm
Vikt
268 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188279330

Valdemars ärtor

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-04-05
104
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Äta ärtor?! Valdemar må vara en liten varg, men han vet vad han vill! Valdemar slukar sina fiskpinnar. En! Två! Tre! Gott! Men så säger pappa att ärtorna också måste ligga i magen innan Valdemar får sin chokladglass. Ärtorna är alldeles för gröna och runda tycker Valdemar. Lillasyster Linn däremot sätter i sig ärta efter ärta och snart sitter hon med en chokladglass i handen. Orättvist! Men Valdemar får en idé. Nog ska han kunna få glassen utan att äta en endaste liten ärta ...

Böckerna om Valdemar står alltid på barnens sida i vardagskonflikter vi alla kan känna igen. Med drastisk humor och värme berättar Maria Jönsson om en helt vanlig vargfamilj, med en ovanligt listig Valdemar i centrum.

"Valdemars ärtor ... är en drastisk, modern och lite underfundig saga full av igenkänning. För alla som någon gång haft gröna ärtor rullande över bord och golv."
Maria Domellöf-Wik, Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Valdemars ärtor
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 253 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Valdemars ärtor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbara illustrationer
    Sophie, 2 juni 2017

    Illustrationerna till böckerna om Valdemar är helt underbara. Min 3-åring gillar boken, framför allt för att den delvis handlar om chokladglass. Som förälder är jag kanske lite skeptisk till pappans metod för att få Valdemar att äta upp sina ärtor. Minns från min egen barndom hur jobbigt det var när man tvingades sitta kvar vid matbordet och "äta upp på tallriken". Men Valdemar är ju smart...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Jönsson