Bambi (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Zackserien (del 3)
Antal sidor
388
Utgivningsdatum
2017-01-09
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
219 g
SAB
Hc
ISBN
9789188345714

Bambi

(75 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-01-09
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
BAMBI DÖDAR DIG

Efter en midsommarfest i skärgården ligger döda kroppar spridda över blodiga klipphällar. Det ser ut som att tonåringarna har begått kollektivt självmord, men kan det verkligen stämma?

Kriminalinspektör Zack Herry har äntligen fått ordning på sitt trasiga liv, och förlovat sig med sin flickvän. Men utredningen tar honom snabbt djupt ner i människans värsta mörker och Zacks värld rasar åter samman. Kan han komma upp till ytan innan fler människor måste dö?

Jakten på sanningen har blivit personlig.

Tredje delen i Herkulesserien bygger fritt på myten om hinden med de gyllene hornen. Det blir storslaget rått när grekisk myt blandas med den hårda verkligheten i Stockholms undre värld. Lika fartfyllt spännande som i Zack och Leon, lika obehagligt skrämmande. Herkulesserien är en internationell fullträff och såld till över tjugo länder.

Röster om Herkulesserien: "Helt fantastiskt spännande." TV4 Nyhetsmorgon
"Zack har allt som en modern kriminalroman ska ha." Tidningen Vi
"Spännande och välskrivet." Bibliotekstjänst
"Fartfylld, välskriven och bitvis lite väl obehaglig." Lotta Olsson, DN
"Otrolig spänning ... Otroligt driv ... Bra språk." Magnus Utvik, SVT

Mons Kallentoft har med sina kriminalromaner om Malin Fors blivit hyllad av såväl läsare som kritiker. Hans böcker har översatts till 30 språk och sålts i över 2,5 miljoner exemplar. Mons är född 1968, uppvuxen utanför Linköping och bor idag på Mallorca.

Markus Lutteman debuterade med dokumentärromanen El Choco och fick mycket uppmärksamhet med Patrik Sjöbergs biografi Det du inte såg. Tillsammans har böckerna sålt i nästan 400 000 exemplar. Markus är född 1973 och bor i Örebro.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bambi
  2. +
  3. Heroine

De som köpt den här boken har ofta också köpt Heroine av Mons Kallentoft, Markus Lutterman (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bambi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spänning
    UppsalaTommy (Uppsala), 17 juli 2018

    Som alltid spännande att läsa Kallentoft och här med Lutteman. Gillar de nya huvudpersonerna, med intressanta sido personer och deras aspekter.

  2. Bambi
    Gunilla Gyllenspetz, 11 augusti 2017

    Spännande och mycket otäck.den belyser konsekvenserna av droger och hur otroligt tragiska konsekvenserna kan bli. Zack är en sorglig hjälte som råkar illa ut hela tiden men ändå vinner. Det gör att jag tycker Mons Kallentoft är en helt fantastisk författare.

  3. Bambi
    Barbro Rickstrand, 29 mars 2017

    Det här är en bitvis ganska våldsam historia något som jag brukar ha lite svårt för, men den här är skriven med ett sådant driv så att jag har svårt att lägga den åt sidan. Lättläst, lagom långa kapitel som driver på. Jag hoppas det kommer fler böcker med Zack Herry som huvudperson.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna