Probiotiska smoothies : För lugn mage, vital tarmflora och ökat välmående (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2018-04-11
Förlag
Stevali
Dimensioner
247 x 174 x 21 mm
Vikt
590 g
SAB
Qcab,Vej
ISBN
9789188397300

Probiotiska smoothies : För lugn mage, vital tarmflora och ökat välmående

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2018-04-11
219
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att hälsosam matsmätlning är nyckeln till en frisk kropp är känt sedan länge. Mindre känt är att också tarmfloran har stor inverkan på immunförsvar, energinivå, humör, koncentration, näringsupptag, kroppsvikt och livskvalitet.

Hur gör man då för att stimulera de goda tarmbakterierna?

Att införa nya, bättre matvanor behöver varken vara krångligt eller tidskrävande. Den absolut enklaste vägen till en stärkt mikroflora är att mata de goda bakterierna med fermenterad och fiberrik kost.

I boken återvänder Eliq till urgammal kunskap och delar generöst med sig av sina bästa basrecept på fermenterade drycker och sina godaste smaksättningar.

Probiotiska ingredienser blandas här med kryddor, frukt och grönt till smakrika och kraftfulla smoothies med lustfyllda namn, som Elixir of Life, Black magic, Brain Power fuel, Nordic love story och Fountain of youth. Drycker som inte är bara är delikata utan även perfekta för god matsmältning och vital tarmflora.

Om författaren:

Eliq Maranik har skrivit ett tjugotal storsäljande mat- och dryckesböcker och tilldelats priser både i Sverige och utomlands. Idag omtalas hon som The Smoothie Queen och finns utgiven i närmare trettio länder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Probiotiska smoothies : För lugn mage, vital tarmflora och ökat välmående
  2. +
  3. 101 Smoothies - vitaminrika fruktdrinkar att njuta av

De som köpt den här boken har ofta också köpt 101 Smoothies - vitaminrika fruktdrinkar att nj... av Eliq Maranik (inbunden).

Köp båda 2 för 387 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »