Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
363
Utgivningsdatum
2018-01-02
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jan Malmsjö
Originaltitel
Fool me once
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
217 x 143 x 30 mm
Vikt
540 g
SAB
Hce
ISBN
9789188545671

Sanningen

(18 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-01-02
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor

"Modern spänningsroman i snabbt tempo." BTJ
"En intrig fylld av oväntade vändningar."DAST Magazine
"En bok för dig som gillar drama och familjerelationer blandat med mystik." Damernas värld

Thrillerns mästare Harlan Coben levererar ytterligare en spännings roman som av många kritiker anses vara hans bästa hittills.

Du tror att du vet sanningen. Men sanningen är att du inte vet någonting.

Före detta stridspiloten Maya ser en otänkbar bild fångas av babykameran medan hon är på jobbet: hennes tvååriga dotter leker med Mayas man Joe, som blivit brutalt mördad två veckor tidigare. Kan du tro på allt du ser med egna ögon? För att hitta svaret måste Maya ta itu med djupa hemligheter från sitt eget förflutna innan hon kan möta den otroliga sanningen om sin man och sig själv.

SANNINGEN är Harlan Cobens åttonde # 1 New York Times-bästsäljare, fylld av karaktäristiska Coben-kännetecken som intensiv spänning och överraskande twister. Boken kommer att bli Hollywoodfilm av och med Julia Roberts.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sanningen
  2. +
  3. Inte ett ord

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inte ett ord av Harlan Coben (inbunden).

Köp båda 2 för 142 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Sanningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En kall bok med ännu kallare huvudkaraktär
    Varis Svärd, 16 januari 2019

    Det är jobbigt att ge en bok sämsta betyg. Tyvärr är det, det högsta jag kan ge den här boken.

    Själva grundidén är inget fel på. Boken startar med Joes begravning som är Myas man. Maya får en fotoram som spelar in film. En morgon ser Maya på inspelningen att hennes döda man leker med deras dotter. So far so good. Maya börjar en jakt efter sanningen. Hon vet ju att Joe är död. Hur kan han leva? Det är till stor det därför jag köpte den här boken. Ångrar det starkt nu. I alla fall så ... Läs hela recensionen

  2. Mycket bra!

    Otroligt bra bok - som alla som Harlan Cobens böcker kan man knappt lägga den i från sig - man vill bara fortsätta att läsa och läsa - han är bara BÄST!

  3. Spännande och oförutsägbar
    Kaffeläsaren, 19 februari 2018

    Mayas man Joe blev brutalt mördad för två veckor sen. När Maya kollar på den digitala babyvakten ser hon plötsligt Joe leka med dottern Lily. Ett samband framkommer mellan det olösta mordet på hennes syster Claire och Joe. Någon gör allt för att sanningen ska bli dold.
    🐴
    Harlan Coben är en mästare på att skriva böcker med oväntade handlingar, så även denna. Sanningen går ut hårt, jag är fast från första sidan och läser boken i ett svep, det går bara inte att sluta läsa i den. ... Läs hela recensionen

  4. Oliviasdeckarhylla
    Oliviasdeckarhylla, 18 januari 2018

    Som alltid är Harlan Cobens böcker både lättlästa och precis lagom om man bara vill ha en snabbläst men spännande deckare. Coben har många böcker bakom sig och vet precis hur man skriver både överraskande och underhållande. Handlingen är smart, intensiv och oförutsägbar med lagom information för att vilseleda läsaren. Sanningen är nämligen en klurig historia med mycket som ligger dolt under ytan med oväntade vändningar och överraskningar. Det är ett högt tempo och det känns att storyn är spun... Läs hela recensionen

  5. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 10 januari 2018

    Det här är den sextonde boken som jag läser av Harlan Coben. Hans serie om sportagenten Myron Bolitar tycker jag är sådär. Men däremot hans fristående böcker tycker jag är mycket bra. Här är en länk till den förra boken som jag läste av honom, Främlingen, och i det inlägget finns även länkar till tidigare böcker.

    Den här boken, Sanningen, är den senaste i raden av hans fristående böcker, och den var väl ungefär lika bra som dom tidigare.

    Spännande, lättläst, ganska så oför... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben

Bokvideo