Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Rekordskolan (del 4)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
2020-04-22
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Carolina Ståhlberg, Maria Breiwald
Vikt
290 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188549914

Sommarlägret

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-04-22
119
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Äntligen dags för sommarlägret!

Efter dramatiken med Siljes fallskärm landar hon i en märklig skog, men hur ska hon ta sig därifrån? Rurik och Kostas, som redan kommit till sommarlägret, är taggade på att sätta nya spännande rekord i udda sommarsaker! Men först måste de såklart hitta Silje ...

På lägret ska de paddla kanot, rida på åsnor och tälja. På kvällarna grillar de rekordmarshmallows och berättar spökhistorier kring lägerelden.

Men vad är det egentligen för något som rör sig i vattnet, och vem viskar kring tälten på natten? Och vad kommer hända till hösten, måste Silje trots allt gå på den fruktade Toppskolan? Spänningen fortsätter i denna fjärde del i serien om Rekordskolan.

Rekordskolan Sommarlägret! är del fyra i den populära serien om de lite udda vännerna Kostas, Rurik och Silje och deras liv på Rekordskolan. Serien handlar om rekord, vänskap och äventyr och ärskriven av författarduon Anna Winberg och Katarina Ekstedt. Illustrerad av Carolina Ståhlberg och Maria Breiwald.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sommarlägret
  2. +
  3. Talangjakten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Talangjakten av Katarina Ekstedt, Anna Winberg (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sommarlägret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantasifull och spännande!
    Kaffeläsaren, 21 juli 2020

    Sommarlägret är den fjärde delen i serien om kompisarna Silje, Rurik och Kostas som går på Rekordskolan. I denna del bär det iväg på sommarläger för kompisarna och det blir ett händelserikt läger med fallskärmar, åsnor, kanoter och boende i tält. Men även spännande äventyr och nya vänskaper. Det är roligt att få återse vännerna i Rekordskolan och hänga med dem på sommarlägret. Boken har ett högt tempo och det händer mycket hela tiden, här är det inte tal om några långa och sega transportsträc... Läs hela recensionen

  2. Bra, lättläst och spännande serie

    Gustav 9 år:
    Jag läste fjärde boken i Rekordskolan serien. Den är väldigt bra. Spännande och lättläst. Framsidan är skitsnygg. Det enda jag inte gillar är att den slutar med en cliffhanger så nu måste jag vänta på nästa bok.

    Man kan läsa boken utan att ha läst de andra men jag tycker att ni ska läsa alla böcker från början. Då får man veta allt och man förstår varför de olika barnen går på skolan. Några av dem har blivit mobbade tidigare för att de är annorlunda. Alla är väldigt... Läs hela recensionen

  3. Omtyckt av barnen!

    Fjärde boken tar sin början när Silje precis landat i naturen och använder sig av överlevnadskunskap för att orientera sig.
    Samtidigt har Kostas och Rurik kommit fram till det fantastiska sommarlägret, men snart blir det mer mystik när barnen hör viskningar om natten och skymtar något i sjöns vatten. Vad kan det vara?

    Jag högläste boken för I (6,5 år) och A (snart 10) och bägge två tyckte att boken var väldigt bra. De tyckte den var spännande och uppskattade alla finurliga reko... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna