Stoppboken (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2017-10-01
Förlag
Lära Förlag
Dimensioner
210 x 148 x 3 mm
Vikt
76 g
ISBN
9789188621214

Stoppboken

Häftad,  Svenska, 2017-10-01
114
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Många barn och tonåringar med intellektuell funktionsnedsättning känner osäkerhet inför nya händelser som de inte har erfarenhet av. STOPP-boken visar med hjälp av olika exempel att alla har rätt att bestämma över sin egen kropp och förslag på hur man kan agera när man behöver säga STOPP.

Serien Sex & sånt
STOPP-boken ingår i serien Sex & sånt. i serien ingår 16 småböcker som behandlar ämnen kring pubertet, sex och relationer. Flera av böckerna är skrivna som sociala berättelser. De är enkla att förstå och att identifiera sig med. Bilderna är tydliga och realistiska.

Lärarhandledning
Till serien finns en lärarhandledning i PDF-form, som innehåller diskussionsfrågor för de olika böckerna i serien och förslag på svar. Du kan se lärarhandledningen här (https://www.laraonline.se/product.php?pid=271) eller gå till www.laraonline.se, markera ?visa gratismaterial? och filtrera på ämne. Ingen inloggning behövs för att hämta gratismaterial.

För vem?
Serien Sex & Sånt passar för sex- och samlevnadsundervisning i grundsärskolan inklusive träningsskoleinriktningen och gymnasiesärskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stoppboken
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 343 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna