Kålboken : till vardag och fest hela året runt (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2017-10-19
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Svante Skoglund
Originaltitel
Salattösen : kål hele året rundt
Dimensioner
245 x 175 x 12 mm
Vikt
633 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789188647160

Kålboken : till vardag och fest hela året runt

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-10-19
229
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mette Løvbom, mer känd som "SalatTøsen", är en av Danmarks stora matprofiler. Hon har 85 000 trogna anhängare på Facebook. Mette leder också tv-programmet Säsongens skafferi på danska TV2 och håller i workshops och föreläsningar för både professionella kockar och allmänt matlagningsintresserade. I "Kålboken" inspirerar hon med härliga rätter utifrån den fantastiska råvaran kål: Blomkål, svartkål, grönkål, brysselkål, spetskål Möjligheterna att skapa god och hälsosam mat med kål som grund är oändliga!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kålboken : till vardag och fest hela året runt
  2. +
  3. Mat & kärlek : Rätter för vänner och familj

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mat & kärlek : Rätter för vänner och familj av Sofia Wood, Ingalill Hägglund (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kålboken : till vardag och fest hela året runt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Verkligen till vardag och fest
    Barbro Andersson Öhrn, 18 januari 2018

    Bra bok med recept som är både enkla och goda. Mycket användbar, och verkligen till vardag och fest. Jag har saknat bra recept på just kål och glad att denna bok kommit.

  2. Härlig bok om en styvmorsbehandlad grönsak!
    ginger64, 10 januari 2018

    Recept för olika tillfällen med ingredienser som man för det mesta har hemma. Härliga foton. Det vattnades i min mun flera gånger när jag läste recept och såg bilderna. Den första boken får min far som gärna ersätter ris, pasta och potatis med kål.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mette Løvbom

  • Sallader året runt

    Mette Løvbom

    Mette Løvbom, som tidigare givit ut Kålboken på svenska, har nu skapat en bok om sallader. Det är en ljuvlig bok med sallader som passar hela året. Här hittar du inspiration till både varma och kalla sallader: Vad sägs om ugnsbakad blomkål med sen...

  • Kohl

    Mette Løvbom

    Mineralstoffe, Vitamine, Antioxidantien und Ballaststoffe sorgen dafür, dass sich Kohl in den letzten Jahren zu einem wahren Trendgemüse entwickelt hat. Daher gehören Brokkoli, Grünkohl & Co. zu den gesündesten Gemüsen überhaupt! Wie vielfältig un...