Allt det här är sant (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2018-09-10
Upplaga
1
Förlag
Vox by Opal
Översättare
Carina Jansson
Originaltitel
All of this is true: A Novel
Dimensioner
200 x 144 x 26 mm
Vikt
556 g
SAB
uHce
ISBN
9789188665102

Allt det här är sant

Häftad,  Svenska, 2018-09-10
120
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När fyra kompisar från en exklusiv privatskola träffar den kända författaren Fatima Ro, som skrivit deras favoritbok, blir de förbluffade över hur familjär hon är. De blir bländade av hennes kändisskap och i takt med att de kommer närmare varandra börjar de berätta saker för Fatima, hemligheter som de inte delat med någon annan.

Ett år senare blir kompisarna chockade över att Fatima Ro släppt en YA-roman som bygger på just deras hemligheter! Men hjälp av dagboksanteckningar, mejlkonversationer, transkriberingar från intervjuer och utdrag ur Fatimas nya roman nystas en historia full av lögner, svek och avundsjuka upp. Avslöjandena är förödande, och ungdomarna kan inte komma undan rampljuset eller det faktum att de riskerat allt för att vinna Fatimas godkännande. Boken leder till en tragedi som ingen av dem kommer att återhämta sig ifrån. Och det visar att ingenting är vad det verkar varken för tjejerna eller för läsaren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt det här är sant
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 279 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lygia Day Penaflor