Signe & Sigge (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2019-01-15
Upplaga
1
Förlag
Mondial
Medarbetare
Nilsson Sjöblom, Cilla (form)
Dimensioner
195 x 140 x 12 mm
Vikt
321 g
SAB
Hc
ISBN
9789188671868

Signe & Sigge

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-01-15
199
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
I fyrtio år var författaren Signe Björnberg gift med maken Gösta. Hon skrev ett hundratal romaner om den eviga kärleken, men hennes egen kärlekshistoria slutade i tragedi.

Signe Björnberg går till historien som en av Nordens mest produktiva författare. Hennes produktion omfattar etthundrafemton romaner och ett femhundratal noveller skrivna under pseudonymen Sigge Stark. Men trots att hon var en Sveriges mest lästa författare, var hennes författarskap ständigt kritiserat och skrivandet gjorde henne aldrig rik.

I Signe & Sigge tecknar Maria Lilja ett porträtt av ett författarskap utöver det vanliga och ett livsöde som berör. Denna roman präglas också av en unik tillgång till material som aldrig tidigare publicerats.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Signe & Sigge
  2. +
  3. Kievs döttrar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kievs döttrar av Erin Litteken (pocket).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Signe & Sigge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spring och köp!
    Anette Ekberg, 18 februari 2019

    Super intressant bok om en människas passion driv och livsöde. Den berör och inspirerar och påminner om hur svårt och annorlunda livet va för inte så länge sen. Den är lättläst. Rekommenderas verkligen !

  2. En fantastisk berättelse.
    Agnes , 20 januari 2019

    En fantastisk berättelse om kvinna långt före sin egen tid och ett gripande livsöde för en av Sveriges mest publicerade kvinnliga författare . I dag skulle hon varit hyllad , respekterad och bättre betald. Utmärkt berättad historia i en gripande roman format.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Maria Lilja

  • Nora och Nelson

    Maria Lilja

    När Nora får veta att hon ska flytta till Sydafrika med sin mamma och pappa är hon inte alls glad. Vad ska hända med alla kompisar hemma i Sverige?! Men flytten blir början på ett äventyr och i Sydafrika hittar Nora många nya vänner. Bland dem fin...