Ingmar Bergman : en sista föreställning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2018-03-06
Förlag
Calidris
Dimensioner
217 x 133 x 23 mm
Vikt
478 g
SAB
Ikz Bergman
ISBN
9789188703064

Ingmar Bergman : en sista föreställning

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-03-06
213
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Detta är återberättelsen om Sveriges genom tidernas mest omtalade auktion försäljningen av Ingmar Bergmans kvarlåtenskap. En auktion som kom att färgas av att minsta sak berörts och ägts av mästaren själv. Ingmar Bergman hade bestämt att allting skulle säljas på auktion och i hans testamente var han tydlig:

"Detta är min bestämda önskan och får inte göras till föremål för någon form av diskussion eller något slag av känslomässigt rabalder".

Tom Österman var ansvarig för auktionen och det kom att bli ett känslosamt arbete där frågan om ansvaret för att splittra ett svenskt kulturarv blev central. Själva auktionen blev allt annat än en stillsam föreställning ... och dramatiken slutade inte med det sista klubbslaget.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ingmar Bergman : en sista föreställning
  2. +
  3. Den siste teaterdirektören : berättelsen om Benny Fredriksson

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den siste teaterdirektören : berättelsen om Ben... av Johan Hilton (inbunden).

Köp båda 2 för 423 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingmar Bergman : en sista föreställning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Plötsligt känns auktioner spännande
    Pernilla, 18 april 2018

    Mycket intressant och spännande bok med ett bra driv. Den tog mig med till Ingemar Bergmans Fårö och gav en härlig inblick i auktionsvärlden. Läste ut den på en helg!

Visa alla 1 recensioner