Kniven eller de bruna skorna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (4.3 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-11-01
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789188769664

Kniven eller de bruna skorna E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2018-11-01
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Sara är drygt 30 år och bor i Uppsala med sin förmögne man Henrik. Deras lugna fredagskväll, blir inte som Sara planerat. När hon öppnar dörren till parets gemensamma lägenhet möts hon av något som förändrar hennes liv för alltid. Ett mord har skett och hon letar efter svar på varför. Vem var Henrik egentligen? Hur kunde han alltid ha så mycket pengar? Höll han på med något brottsligt?

Hon har länge saknat livet före Henrik då Peter och hon var tillsammans. Nu vill hon ha tillbaka sin pojkvän. Men kan hon verkligen lita på honom och vad är det Peter inte kan berätta?

I sin jakt på mördaren söker Sara sig tillbaka till sin barndom, till den pappa som försvann från familjen.

Margareta Mörck är jurist och författare. Hon bor i Uppsala och i Leksand. Detta är hennes första thriller. Tidigare har hon gett ut en poesibok och publicerat ett antal noveller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kniven eller de bruna skorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    Marias bokhylla, 3 april 2022

    Sara hittar sin man Henrik i farstun, mördad. När polisen frågar henne om hon har någonstans att ta vägen ringer hon till sitt ex, Peter, som hon var tillsammans med innan hon träffade Henrik, utan att tänka på att det kan verka misstänkt. Snart tas Peter in för förhör eftersom de hittat bevis som tyder på att han har pratat med Henrik. Samtidigt tar Sara saken i egna händer när hon känner att polisen inte gör nog mycket eller hamnat på rätt spår. Kan verkligen hennes pappas försvinnande ha n... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Margareta Mörck