Friheten (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Ellens val (del 4)
Antal sidor
391
Utgivningsdatum
2021-08-11
Förlag
Lovereads
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
185 x 135 x 26 mm
Vikt
372 g
SAB
Hc
ISBN
9789188803054

Friheten

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-08-11
198
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Fjärde delen i delen i en beroendeframkallande romanserie om kärlek och systerskap i en tid av förändring. En stad, många drömmar. Året är 1916. Ellen har äntligen hittat sin syster - men blir deras återförening som Ellen föreställt sig? Samtidigt blir hennes relation med Carl mer intensiv. När vännen Ingeborg träffar herrgårdssonen Anton blir de blixtförälskade. Men Ingeborg vill inte ha det liv Anton kan erbjuda - hon vill studera till läkare och måste därför fatta ett tufft beslut. Samtidigt sätts Gabriellas och Oskars äktenskap på prov när de båda utsätts för farliga frestelser. I en värld där nytt och gammalt möts börjar kvinnor upptäcka nya vägar. Men ingen väg är utan svårigheter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Friheten
  2. +
  3. Lockelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lockelsen av Moa Eriksson Sandberg (häftad).

Köp båda 2 för 401 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Friheten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar serie
    veronicas_bok_bak_liv, 28 augusti 2021

    Fjärde delen i serien om Ellen, året är 1916 i Ljungsala och det är en tid i förändring, där kvinnor kämpar för rättigheter och rösträtt. Ellens relation till Carl blir mer intensiv och deras relation blir starkare dom emellan och hon har äntligen hittat sin syster. Vännen Ingeborg studerar till läkare och ingen man i världen ska hindra henne från att arbeta som det i framtiden, så när hon träffar Anton och blir blixtförälskad så ställs hon inför ett tufft beslut¿ Gabriellas och Oskars äktens... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Moa Eriksson Sandberg