Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
402
Utgivningsdatum
2018-09-13
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Medarbetare
Nyman, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
225 g
ISBN
9789188813190

Zverige i mitt hjärta

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-09-13
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En farsot tvingar människor in i en onaturlig medvetslöshet. Somliga sover i tjugo minuter, andra tjugo timmar och en del vaknar inte alls. Men skulle du dö, av outgrundlig anledning, så frukta inte. Livet ger dig en andra chans, som något helt annat.

Samtidigt väcker sjukdomen något djupt inom de som överlever. Det vi alltid trott att vi vill vara. En längtan att göra gott blir bara starkare hos många, men hur fungerar det i en själ som redan är ond? Hur överlever man den egna ondskan?

Följ med på en dyster resa där det farligaste inte bara är andra människor, utan också vi själva. Resan skildrar kampen att överleva katastrofen och den mystiska fara som väntar bortom horisonten.

Zverige i mitt hjärta är en dystopisk och apokalyptisk zombieroman om hur Sverige skulle fungera när en sjukdom förvandlar oss.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Zverige i mitt hjärta
  2. +
  3. Europa Pandemus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Europa Pandemus av Peter Westberg (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Zverige i mitt hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underhållande zombieoutbreak!
    Torbjörn Löwendahl, 30 augusti 2020

    Nils-Petter Löf charmerar med avsaknad av pretentiös prosa och underhållande karaktärer. Det är som att han vet att jag som läsare rycks med av det höga tempot, zombiepassionen och karaktärerna. Han har rätt.

    Go Max Go! Följ reglerna och låt inte Zombiesarna vinna!

  2. Svensk fantasy när den är som bäst!
    Dhana Deshnoor, 19 november 2018

    Nils-Petter Löf etablerar sig ordentligt med denna bok, som en ledande svensk författare inom fantasy-genren. Läs hela min recension på ‪http://epiloger.blogg.se/2018/september/zverige.html ‬

  3. Spännande dystopisk roman
    En_bok_i_mitt_badkar, 14 november 2018

    Korta, spännande kapitel som snabbt för berättelsen framåt! Otäcka släktingar och otippade hjältar förgyller läsupplevelsen. Hoppas på en uppföljare! *MER ZOMBIES TILL FOLKET*

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Nils-Petter Löf