Skin in the game : vikten av delad risk (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2019-05-09
Förlag
Volante
Översättare
Pär Svensson
Dimensioner
222 x 151 x 28 mm
Vikt
665 g
SAB
Oa,Oc,Dg
ISBN
9789188869364

Skin in the game : vikten av delad risk

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-05-09
237
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Från författaren bakom den internationella succén Den svarta svanen kommer en svindlande uppgörelse med ansvar och maktutövning i 2000-talet. Bara den som har något att förlora - skin in the game - kan på riktigt förstå konsekvenserna av sina beslut. Mycket av samtidens maktutövning - i politiken, finansvärlden och medierna - saknar helt denna koppling. Det gör Nassim Nicholas Taleb heligt vred.
Läs en underhållande och befriande aha-upplevelse som kan förklara mycket av politikerförakt, Trumps seger i valet, och varför de kristnas Gud tvunget skulle ha en son som vandrade på jorden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skin in the game : vikten av delad risk
  2. +
  3. En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt en fängelsepastor om livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt e... av Carina Bergfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 326 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skin in the game : vikten av delad risk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Retar säkert många
    Homer, 18 oktober 2019

    Kanske mer än någonsin (vilket inte betyder alldeles lite) sticker Taleb ut hakan. Eller snarare, delar ut rallarsvingar. Han tål inte bullshit, särskilt inte akademiskt struntprat, eller politikers floskler. Bokens själva tema handlar om den enorma betydelsen av att verkligen riskera någon i det man säger eller gör, en omständighet som i högsta grad borde observeras.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nassim Nicholas Taleb