Att välja : även i helvetet kan hoppet spira (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-08-26
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Öyvind Vågen
ISBN
9789189177369

Att välja : även i helvetet kan hoppet spira E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-08-26

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Vid 16 års ålder skickas Edith till Auschwitz tillsammans med sin familj. Hon skiljs från sina föräldrar direkt vid ankomsten och bara några timmar efter det att de mördats i gaskammaren tvingar lägrets läkare, doktor Mengele, Edith att dansa för honom. När koncentrationslägret befrias, hittas Edith - knappt levande - i en stor hög med döda kroppar.

Edith Eger överlevde, men i decennier led hon i tystnad av posttraumatisk stress och skuldkänslor. Först efter 35 år lyckades hon förlåta sig själv.

I Att välja varvar Edith sin egen starka historia med gripande berättelser om människor som hon har hjälpt genom åren. Hon visar hur många håller sig själva som fångar - låsta av rädslor, oro eller det förflutna - och hon hjälper oss att hitta nyckeln till vår frihet. Att välja är en bok som förändrar livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att välja : även i helvetet kan hoppet spira. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så djup och vacker, hemsk och underbar
    Rebecka , 13 februari 2022

    En bok som alla borde läsa för att förstå varför det är viktigt att få känna de känslor vi har, istället för att hålla dem inne. En om bok om Förintelsen som inte bara rymmer oändlig sorg och grymhet, utan även hopp och kärlek. Vi väljer själva vad vi vill fylla våra liv med.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Edith Eger