Korta svar på stora frågor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2018-10-22
Förlag
Mondial
Översättare
Helena Granström
ISBN
9789188919014

Korta svar på stora frågor E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-10-22

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den världsberömda kosmologen och författaren till Kosmos: En kort historik ger oss sina sista tankar om universums största gåtor. Hur uppstod universum? Kommer mänskligheten att överleva? Finns intelligent liv utanför vårt solsystem? Kommer den artificiella intelligensen bli smartare än vi?

Stephen Hawking hade innan han gick bort i mars 2018 tagit positionen som vår tids mest berömda vetenskapsman. Han blev ständigt tillfrågad både från allmänhet, näringsliv och från politiker om sin syn på de stora frågorna. Och vare sig frågorna handlade om svarta hål eller mänsklighetens framtid så var svaren alltid eleganta, hoppfulla och djupsinniga.

I Korta svar på stora frågor gör Hawking bokslut genom att ta sig an de största frågorna i vår tid och presenterar sina svar på ett sätt som alla kan förstå.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Korta svar på stora frågor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kräver kunskaper i teoretisk fysik
    Lars Gustav Pekka, 24 december 2018

    Stephen Hawking har stora visioner och hans slutsatser är intressanta, bland annat möjligheterna för oss i framtiden att befolka andra planeter och att tidsresor blir möjliga. Men för att förstå hur vi ska bära oss åt för att uppnå hans visioner så krävs faktiskt kunskper i teoretisk fysik.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stephen Hawking