Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2020-05-15
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Hansson, Malin (red.) / Modiri, Navid (red.) / Mårtensson, Benny (form)
Dimensioner
178 x 110 x 17 mm
Vikt
160 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188953933

Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-05-15

Slutsåld

JOHANNES HANSEN är Sveriges främsta mentala rådgivare och jobbar dagligen med flera av våra största namn inom sport, musik och näringsliv. Över 150 000 människor har inspirerats av honom från scenen. Han är ständigt aktuell med sin turné och podcast där han löser livsproblem och delar med sig av metoder och verktyg för att göra människor mentalt starkare.

Nu kommer äntligen Johannes succédebut i pocket. Den handlar om hans egen resa från att vara en loser till att bli en ledare. Om kampen mot prestationsångesten och alla tusentals timmars träning för att växa som människa. Om hur man blir modig genom att aldrig sluta vara rädd.

Genom nedslag i de olika faserna i sitt liv tar Johannes med oss på resan från noll till hundra, från att stå darrande inför en skolklass till att förtrolla ett auditorium. Han tvingar sig själv att göra det han inte vågar, och när han inte lyckas får han andra att tvinga honom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Fuck your fears : utmana dina rädslor och bli en vinnare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bortslösade pengar
    Olsson pia, 7 december 2021

    Jag hade höga förväntningar inför denna bok men blev besviken. Jag läste och läste och väntade hela tiden tiden på tips från boken hur man handskas med sina rädslor men fick aldrig något svar på det. Helt ärligt så har jag ingen aning ens om vad boken handlar om? Riktigt besviken!

  2. Tja, tyvärr betalade jag för boken!
    Vex, 17 oktober 2020

    En bok om hur man inte skall bete sig och tjäna pengar på det. Höll på att lägga iifrån mig boken när han tyckte att köra max på stereon med nedvevade rutor är ok och om folk inte gillade det så stärkte det hans ego..
    Typisk nyrik kille med dyra bilar, kläder, fester och champagne.
    Skulle jag läsa om den, aldrig i livet. Skulle jag bli kompis med honom, inte en chans....
    Förstår inte hur kan föreläsa för hundratusentals och att han, enligt egen uppfattning, skulle bli världens bästa föreläsare.

  3. Fuck your fears
    AJ, 3 september 2020

    Bra bok som inspirerar och hjälper till att utvecklas mentalt. Den ger riktigt bra övningar att träna på för din utveckling.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Johannes Hansen

  • The Diary of Johannes Hansen

    Johannes Hansen

    The catechist Johannes Hansen, called Hanserak, a Greenlandic missionary, was part of Captain Gustav Holm's well-known umiaq expedition to the east coast of Greenland (1884 - 1885) which passed the winter in Angmagssalik and discovered 11 Inuit co...