Pampens historia av Rebecca Weidmo Uvell (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2019-10-09
Förlag
Vulkan
Medarbetare
Frisk, Anneli (form)
SAB
Oeb
ISBN
9789188959300

Pampens historia av Rebecca Weidmo Uvell

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2019-10-09
204
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fler gånger än vi kan räkna har personer med makt och tillgång till andra människors pengar avslöjats ha använt det för att berika sig själva. Vi kallar dem pampar.

Tack vare internet och sociala medier är det idag betydligt svårare att komma undan att missbruket exponeras offentligt. Men tyvärr verkar folk aldrig lära sig, de blir inte färre. Det var därför dags för de största pamparna genom historien fram till idag att samlas i en egen bok.

Internet är snabbt men en bok lever för evigt. Genom att lyfta fram och föreviga ett hundratal pampar som varit inblandade i en rad olika skandaler från 1970-talet till nutid är det min förhoppning att ingen glömmer bort vare sig dem eller vad som händer när människor med makt och pengar glömmer rätt och fel.
Pamparna har alltid förtjänat en egen historiebok. Nu har de en.

Rebecca Weidmo Uvell är en av Sveriges mest framgångsrika och tongivande opinionsbildare. Hon har skrivit ledare i Dagens Industri och har varit krönikör på Aftonbladet, Dagens Samhälle och Borås Tidning. Idag driver hon en av landets största opinionsbloggar, www.uvell.se, och jobbar via podcast, Twitter och Facebook.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pampens historia av Rebecca Weidmo Uvell
  2. +
  3. Tyst! : om hoten mot yttrandefriheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tyst! : om hoten mot yttrandefriheten av Rebecca Weidmo Uvell (häftad).

Köp båda 2 för 336 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecca Weidmo Uvell

  • Tyst! : om hoten mot yttrandefriheten

    Rebecca Weidmo Uvell

    Yttrandefriheten har inte varit så här hotad på länge. En mänsklig rättighet och själva fundamentet för demokratin påstås vara för fri, folk måste skyddas från ord. Bakom hoten lurar många olika slags makthavare: den mäktiga mediebranschen som ser...

  • Pampens historia

    Rebecca Weidmo Uvell

    Fler gånger än vi kan räkna har personer med makt och tillgång till andra människors pengar avslöjats ha använt det för att berika sig själva. Vi kallar dem pampar. Tack vare internet och sociala medier är det idag betydligt svårare att komma unda...