Hemligheter i Havanna (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2021-10-15
Förlag
Etta
Översättare
Helen Sonehag
Originaltitel
Island of Secrets
Dimensioner
180 x 110 x 23 mm
Vikt
210 g
SAB
Hce
ISBN
9789188979513

Hemligheter i Havanna

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-10-15
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lyxiga fester och mörka hemligheter på 50-talets Kuba

Iris lever ett grått liv i 50-talets England. Hon arbetar som sekreterare, har en småtråkig pojkvän och bor hos sina föräldrar. Hon drömmer om att bli konstnär, men använder sin begåvning till att skissa porträtt på fester.

När hon en dag får frågan om att teckna på ett societetsbröllop på Kuba känner hon att hennes lycka äntligen har vänt. Väl på plats i Havanna inser hon dock att bakom immiga cocktails och exotiska miljöer gömmer sig ett och annat orosmoln.

Kuba står på tröskeln till revolution och det verkar som att den karismatiska familjen som håller i bröllopet döljer något. Kan hon avslöja den mörka sanningen bakom glamouren innan allas liv slås i spillror?

"En dekadent, farlig berättelse som bländar lika mycket som den fängslar." - Culturefly

Rachel Rhys är en pseudonym för Tamar Cohen. Hennes böcker är ofta mörka mysterier som utspelas på exotiska platser, med kvinnliga huvudpersoner som reser både geografiskt och känslomässigt. På svenska finns En farofylld överfart och Dödligt arv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hemligheter i Havanna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Täta miljöer
    Lena Drameus-Åberg, 22 september 2023

    Blev väldigt förtjust i boken! En helt ny upplevelse för mig. Brukar inte läsa 'deckare' eller mysterier. Rachel Rhys är påläst och målar upp täta miljöer så man är där och då. Kommer att läsa mer av henne!

  2. Intressant bok.
    Ulf Hagman, 21 september 2023

    Hemligheter i Havanna utspelar sig på Cuba. Man upplever vissa mysterier och intriger tillsammans med ett mord som man försöker upplaga. Fin beskrivning av miljön och naturen i Havanna.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Rachel Rhys