Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2019-11-12
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Zachrisson, Lisa (form)
Dimensioner
198 x 143 x 18 mm
Vikt
356 g
SAB
Ohic,Vebg
ISBN
9789189007055

Snusfri : vägen till lyckan i en snusfri vardag

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2019-11-12
62
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
DET SKA VARA ROLIGT ATT SLUTA SNUSA - OCH EN BELÖNING ATT VARA SNUSFRI!

Anders Åkerman försökte med olika metoder att sluta snusa i femton år. Han gick från misslyckande till besvikelse innan han hade samlat på sig tillräckligt med kunskap för att sätta samman sin egen metod: att sluta med glädje.

I Snusfri bjuds läsaren på handfasta tips och inspirerande tankar som leder till att det känns lika kul som självklart att sluta snusa. Boken bygger på KBT och forskning inom hälsa och livsstil. Tillsammans med anekdoter med hög igenkänningsfaktor bygger den upp ett förtroende som ökar dina chanser att tro på dig själv och få ut det mesta av livet. Att sluta snusa är en bedrift som ska få dig att växa som människa.

Äntligen en praktisk och mental guide för alla som vill sluta snusa - och fånga dagen!

ANDERS ÅKERMAN forskar om effekterna av globalisering vid Stockholms universitet. När han applicerade sin långa yrkeserfarenhet av att granska fakta och utvärdera metoder på sina upprepade misslyckanden att sluta snusa ledde det till en ny och oövervinnlig strategi. På ett personligt och samtidigt väl underbyggt sätt kan han nu dela med sig av hur underbart det är att leva snusfritt!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Snusfri : vägen till lyckan i en snusfri vardag
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 291 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snusfri : vägen till lyckan i en snusfri vardag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ny intressant bok
    Carina, 22 december 2019

    Jag har länge försökt sluta snusa. Det är först när jag läser den här boken som jag känner att jag kommer att klara av det.
    Författaren har själv kommit på en metod som fungerade för honom och som han beskriver i boken. Den fokuserar på det positiva med att sluta snusa. Boken är mycket inspirerande!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Åkerman

  • Snusfri

    Anders Åkerman

    Det ska bara kännas bra att sluta snusa MED DEN HÄR boken är det både möjligt och enkelt att sluta snusa - utan att lida av abstinensen och utan att fortsätta längta efter snus. Anders Åkerman försökte sluta snusa i 15 år. Sedan hade han gjort til...