Mytomanen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Emma Sköld (del 8)
Antal sidor
414
Utgivningsdatum
2021-04-15
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789189007512

Mytomanen

(97 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-04-15
79
  • Skickas från oss på torsdag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
ÅRETS DECKARFÖRFATTARE 2019 & 2020!

Efter en orienteringsdag i skolan hittas en pojke död i Ålstensskogen. Kroppen är illa tilltygad och värdesakerna försvunna. Misstankarna riktas mot ett ungdomsgäng som har knivrånat jämnåriga i Bromma.

Kriminalinspektör Emma Sköld måste lösa fallet innan mördaren slår till igen, men hon har en känsla av att det är något som inte stämmer. Och vad är det hennes kolleger döljer? Ibland är sanningen för svår att uttala.

Mytomanen, den åttonde boken i serien om den orädda kriminalinspektören Emma Sköld, utforskar teman som fördomar, utanförskap, klasskillnader och framför allt lögner. Vem kan du egentligen lita på? Samtidsdeckarens drottning Sofie Sarenbrant firar tio år som författare med en intrig som skulle kunna vara hämtad direkt från dagens löpsedlar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mytomanen
  2. +
  3. Skyddsängeln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skyddsängeln av Sofie Sarenbrant (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Mytomanen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kriminalroman
    ninasboktips, 16 april 2023

    En ung kille hittas brutalt mördad och kriminalinspektör Emma Sköld med kollegor börjar jobba på fallet. Inte långt därefter sker ytterligare ett mord...

    Boken består inte enbart av morddelen utan innehåller även relationer och jag tycker det blir en bra helhet, kanske att kapitlen var lite i kortaste laget. Denna bok ingår i serien om Emma Sköld och har en fortsättning i "Skyddsängeln" och dessa två böcker är inte fristående från varandra.

  2. Lite spänning !

    Inte direkt någon sträckläsarbok , för min del , men smaken är ju trots allt olika ! Inte så hög spänningsfaktor , men läsvärd !

  3. Nah inte riktigt
    Johansson, 27 juni 2021

    Halkade in i ett sammanhang känns det som. Eftersom jag inte läst en enda av hennes böcker innan kände jag inget för någon sedan tidigare, det var en hel del som flöt förbi utan vidare förklaring och karaktärerna kändes ytliga som pappersdockor. Det är säkert annorlunda för de som läst något av henne tidigare, annars hade jag nog inte fått den här rekommendationen. Jag hade gärna velat tycka om den här, för platserna hon skriver om är mina gamla jaktmarker. Men i slutänden är det lokalkännedo... Läs hela recensionen

  4. BRA bok

    Som alla Sofies böcker är den här utomordentligt bra och spännande så jag vill rekommendera er att läsa den- den är spännande in i det sista slutet så köp den!

    Lena

  5. Spänning
    Maria, 27 maj 2021

    Alltid spännande skrivet av Sofie. Dock tyckte jag denna historia blev lite konstig i slutändan. Men slutar som vanligt med att man bara vill läsa nästa bok.

  6. Lite besviken
    Mia Nord, 14 maj 2021

    Jag tyckte inte att denna delen kom igång riktigt. Den var långsammare än dem andra på något sätt.
    Jag retade mig på att det tog lång tid innan cliffhangern från förra delen blev förklarad.
    Jag tänker definitivt läsa nästa del när den kommer.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant