Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Tranchelltrilogin (del 1)
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2020-01-15
Förlag
Bookmark Förlag
Vikt
470 g
SAB
Hc
ISBN
9789189007864

Farliga affärer

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-01-15
63
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En svensk thrillerdebut som ger en inblick i en för många okänd värld: den mytomspunna bilindustrin.

Johan Wagner har allt man kan önska sig: ett framgångsrikt bilhandelsföretag, ett lyxigt hus, en vacker fru och tre barn. När han en dag försvinner uppdagas även en älskarinna i den femton år yngre och drivna Emily Tranchell, anställd som regionchef på Porsche.

Inget tyder på att ett brott har begåtts, men den äldre polismannen Thomas Stark blir alltmer övertygad om att något inte stämmer. Emily och Thomas förenas i sitt sökande efter den försvunne bilhandlaren, och beträder därmed en värld som står i bjärt kontrast till den svenska idyllen.

Under några nervpirrande dygn får läsaren följa de tre karaktärerna, som förvandlas till brickor i ett spel orkestrerat av makt och pengar. Farliga affärer är en internationell ekobrottsthriller som bjuder in till bilindustrins extravaganta företagarvärld. Det är en fartfylld spänningsroman med lika stort fokus på action som relationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Farliga affärer
  2. +
  3. På djupt vatten

De som köpt den här boken har ofta också köpt På djupt vatten av Ellinor Wessel (inbunden).

Köp båda 2 för 240 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Farliga affärer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En riktig bladvändare!
    Helene , 22 oktober 2020

    Härlig mix av förbjuden kärlek och snabba pengar i en spännande värld - de exklusiva bilsalongerna.
    Vi får möta Emily och Johan under en tid då allt kan hända.
    Kan varmt rekommendera denna starka bokdebut.

  2. Snabbt tempo och spännande

    Boken handlar om Johan som utåt sett har allt, ett framgångsrikt bilföretag, lyxigt hus, fru och barn. En dag försvinner han och ingen vet vart han är, i samband med hans försvinnande uppdagas det att han har en älskarinna, Emily som är anställd som regionchef på Porsche. Man misstänker inte något brott men poliskommissarien Thomas blir alltmer övertygad att något inte står rätt till.

    Boken har ett snabbt tempo och det händer mycket och den håller en röd spännande tråd. Stundtals li... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ellinor Wessel

  • På djupt vatten

    Ellinor Wessel

    Ett halvår har gått sedan bilhandlaren Johan Wagner och hans flickvän Emily Tranchell lyckades undkomma sina kidnappare ... Nu befinner de sig på Spaniens solkust, där de försöker skaka av sig känslan av att vara förföljda. En dag får Emily ett sa...