ADHD i bilder (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (11.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-04-08
Förlag
Votum Förlag
ISBN
9789189019003

ADHD i bilder E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2019-04-08
99
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
ADHD i bilder är ett resultat av Victor Wikanders bilddokumentation av de positiva och negativa sidorna av diagnosen. Den handlar om Victor själv, hans diagnos och hur det är att leva med den.

Idén bakom boken kom i samband med hans fotoutställning om ADHD på Kulturhuset i Stockholm i mars 2012. Många upplevde att de genom bilderna fick upp ögonen och förståelsen för sig själva, kompisar eller sina barn och barnbarn...
Victor insåg att det både skulle vara spännande, givande och lärorikt att försöka skapa en bok utifrån dessa bilder, för att fler ska få möjlighet att se hur ADHD kan se ut.

Vi hoppas att boken ska bidra till en ökad förståelse om diagnosen ADHD samt minska de fördomar som Victor anser finns hos folk om denna diagnos.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av ADHD i bilder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. ADHD i bilder
    Eva-Lena S, 13 januari 2021

    Jag hade en förväntan över att se bilder som mer speglade ADHD, nu var texterna det som beskrev och dom var bra men titeln är missvisande.

Visa alla 1 recensioner