Adelina och spökjakten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Med tecken som stöd
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2022-09-09
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Johanna Arpiainen
Dimensioner
247 x 214 x 8 mm
Vikt
342 g
SAB
Hcf
ISBN
9789189083578

Adelina och spökjakten

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-09-09
138
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med tecken som stöd! Äntligen är det dags för den årliga spökjakten! I skogen runt den lilla mossen har Hubert, som äger godisaffären i stan, gömt nycklar - men det är bara en som kan öppna skattkistan som är fylld med godis! Adelina och Ludde är redo i sina nya spökdräkter. När Hubert ropar att det är dags att börja är hela skogen fylld av små spöken! Vännerna letar i lövhögar, lyfter på stenar, klättrar upp i träd och kryper under granar, men kommer de att hitta nyckeln som öppnar skattkistan?

Följ med Adelina och kompisen Ludde på spökjakt och lär dig samtidigt tecken som stöd.

Om Adelina:

Adelina är en glad och busig tjej som har Downs syndrom. När hon ska prata om något sa talar hon med munnen, men också genom att teckna med händerna. Det kallas tecken som stöd. I den här boken finns några tecken på varje uppslag sa att du också kan lära dig att teckna med hjälp av Adelina. Kul, eller hur!? I boken finns också en QR kod där du kan se Adelina göra alla tecken på film.

Missa inte heller övriga titlar i serien om Adelina, "Adelina och gosedjursfesten" & "Adelina och de rockiga sockorna". Följ också Adelina på instagramkontot @teckensomstod
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Adelina och spökjakten
  2. +
  3. Adelina och de rockiga sockorna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Adelina och de rockiga sockorna av Linda Wenthe (inbunden).

Köp båda 2 för 276 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Adelina och spökjakten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin bilderbok med tecken

    AC (mamma);
    Här har ni en bilderbok man blir glad av och nog blir man sugen på att anordna sin egen Halloween-skattjakt efter att ha läst boken som har mjuka och färgglada illustrationer. Dessutom har boken tecken på alla sidor och det finns en QR-kod där du kan se när tecknen tecknas.

    En bok som passar perfekt i barngruppen eller hemma. Fint att lära sig teckna vare sig man behöver det eller inte då det öppnar fler dörrar.

    Det finns fler böcker i den fristående bokserie... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna