Köttmarknad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Den nya skräcken (del 2)
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2020-12-04
Upplaga
1
Förlag
Swedish Zombie
Originaltitel
Ja
Dimensioner
190 x 125 x 13 mm
Vikt
210 g
SAB
Hc
ISBN
9789189115149

Köttmarknad

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-12-04
145
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mange har just fått en provanställning som dörrvakt på den ökända nattklubben. Ljuban hoppas att det här vaktpasset ska bli hans sista. Bella skulle aldrig sätta sin fot där frivilligt, men någon måste ta hand om hennes kompis innan hon gör något idiotiskt. Marko trodde att han var färdig med klubben för gott, men sedan försvann bossen och alla spår pekar ditåt. Alla vet att det är något speciellt med Köttmarknaden. En rå, pulserande stämning som får folk att tappa alla hämningar och driver dem till extas på det svettiga dansgolvet. Kanske är det något man blandar i drinkarna? Eller är det något konstigt med luften där inne? Vad det än är, så sitter det liksom i väggarna. Något som vibrerar i takt till basgångarna från återupplivade nittiotalshits. Något som alltid är hungrigt.
Köttmarknad är en svettig berättelse om dekadent passion och lustfyllt våld, men också om en ohygglig hemlighet, värre än alla snedtrippar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Köttmarknad
  2. +
  3. Järnvärld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Järnvärld av Frida Windelhed (häftad).

Köp båda 2 för 287 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Köttmarknad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Toppen!!
    Anna Magnusson, 7 februari 2021

    Köttmarknad är skriven som en del i en serie av fristående böcker under namnet "den nya skräcken".
    Boken utspelar sig i en nattklubb i ett av Stockholms industriområden, och känns till en början som lite av en gangsterstory. Ganska snart inser man dock att det är mycket mer som gömmer sig under ytan och boken går från att kännas lite "snabba cash" till något äckligt, mörkt och farligt. Äckligt ska i detta fall ses som en komplimang! Jag som älskar skräck älskade den här boken, den är lagomt lång och väldigt värd att läsa för alla som gillar

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Zonen vi ärvde

    Boel Bermann, Erik Odeldahl, Markus Sköld, Fredrik Stennek, Eira A Ekre

    Sverige har gått under. Livet är hårt. En värld infekterad av röta breder ut sig framför dig. Du vill inte gå ut i den okända Zonen, men du har inget val. Det är din enda chans. Överlever du i spillrorna? Rör dig ut i zonen. Överlevarna har gömt s...