Konsten att hålla kärleken vid liv - 42 tips som stärker relationen (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-20
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
180 x 110 x 19 mm
Vikt
152 g
SAB
Do
ISBN
9789189215511

Konsten att hålla kärleken vid liv - 42 tips som stärker relationen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-05-20
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
42 tips som stärker relationen

En djup, trygg och innerlig kärleksrelation är nog vad de flesta önskar mest i livet. Men hur mycket är vi redo att arbeta för att våra relationer verkligen ska bli sådana? Livet är stökigt och fullt av friktion, frustration och konflikter, och det kommer en relation också att kantas av. Då kan det vara en tröst att veta att man mitt i det stökiga kan hitta något större, något mer kärleksfullt och passionerat som håller när relationen utsätts för påfrestningar. Detta skapar man tillsammans genom att välja närhet, intimitet, passion, lust, åtrå, sårbarhet och kommunikation.

Avsikten med boken är inte att ge enkla svar på hur man lever i lycklig tvåsamhet. De 42 tipsen är verktyg för att underhålla och fördjupa en relation, vägar för att prova nya beteenden samt tankeväckare då man är på väg in i destruktiva mönster.

PHILIP BÄCKMO är beteendevetare och legitimerad psykoterapeut, och verksam i privat mottagning där han arbetar med både parterapi och individuell terapi. Philips första bok, Själen är ett verb, utkom 2018 och fick ett varmt mottagande. Denna pocket gavs ursprungligen ut under titeln Kärleken väntar: 42 tips för att stärka er kärleksrelation (2020).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att hålla kärleken vid liv - 42 tips som stärker relationen
  2. +
  3. Teoribok : den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teoribok : den senaste körkortsboken 2024 med k... (häftad).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsten att hålla kärleken vid liv - 42 tips som stärker relationen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Viktig!
    Kerstin Huppenkothen, 27 november 2023

    En klok man med goda råd. En fin bok att läsa högt tillsammans då och då. Inte en bok som man läser från pärm till pärm, utan ett tema i taget.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Philip Bäckmo