Övningsbok i inredning och styling (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2021-03-26
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Ullenius, Edholm (form)
Dimensioner
219 x 170 x 15 mm
Vikt
405 g
SAB
Qcba
ISBN
9789189215559

Övningsbok i inredning och styling

(22 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-03-26
208
  • Skickas från oss på torsdag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Inredningskunskaperna som alla bör känna till!

Den svenska succén Handbok i inredning och styling har översatts till 25 språk och sålt i över 150 000 exemplar. Nu tar Frida Ramstedt nästa steg i att lära ut grunderna i inredning och hur man skapar ett trivsamt och funktionellt hem.
Övningsboken bygger vidare på de grundkunskaper och principer som presenterades i Handbok i inredning och styling. Med över 65 metodiska och kreativa övningar får du hjälp att använda inredarnas yrkesknep i din vardag för att steg för steg förstå, förändra och förbättra ditt hem. Boken är upplagd som en individuell inredningskonsultation där Frida vägleder dig genom ditt hem med konkreta uppgifter.
I både stort och smått handlar det om att göra det bästa av de förutsättningar och den inredning man redan har. Ofta räcker det att tänka nytt, istället för att köpa nytt!

FRIDA RAMSTEDT är grundaren till Trendenser.se en av Nordens största bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren, bl.a. utmärkelsen Årets inredningsblogg i Elle Decoration Award 2016. Frida är en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Övningsbok i inredning och styling
  2. +
  3. Handbok i inredning och styling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok i inredning och styling av Frida Ramstedt (inbunden).

Köp båda 2 för 495 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Övningsbok i inredning och styling. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väl investerade pengar! Vill verkligen tipsa!
    MiaS, 27 maj 2021

    För en vuxen person ( 40 plus ) som hunnit gå igenom några stycken boenden så var denna bok förvånansvärt användbar! Jag trodde jag visste mycket om hur jag använde mitt hem, vad jag tycker om och vad jag behöver. MEN genom de handfasta analyserna i denna bok så lärde jag mig väldigt mycket om mig själv. Speciellt kapitlet Wow-Aha-Brygga har jag nu med mig hela tiden, inte enbart när jag ser på mitt eget hem. Det har nu blivit väldigt roligt att analysera andras hem :) Även övningsuppgifterna... Läs hela recensionen

  2. Perfekt bok att få när man flyttar hemifrån!
    Des_Sa99, 26 maj 2021

    Jag har precis flyttat hemifrån och blivit sambo och för mig och min kille har boken varit jätte bra att prata kring. Vi har haft svårt att mötas i våra olika inredningsstilar så uppgifterna i boken hjälpte oss verkligen. Vi blev tvungna att analysera oss själva och det hem vi vill skapa tillsammans. Denna boken har gett mig så mycket mer än en inredningstidning någonsin gjort! Rekommenderas verkligen!

  3. Perfekt studentpresent
    Johanna, 4 maj 2021

    Första boken är fantastisk, men denna passar bäst för den som inte redan har ett hyfsat färdigt hem. Perfekt studentpresent till studenten som ska flytta hemifrån, kanske?

  4. Helt okej
    Lisa, 4 maj 2021

    Rätt bra, men känns lite lik "kompisböckerna" man fyllde i som liten:
    "Vilken är din favoritfärg?"
    "Vilket är ditt favoritdjur?"
    etc.

  5. Hands on för ett vackrare mer harmoniskt hem
    Anna Wahlstam, 27 april 2021

    Övningsboken kompletterar handboken på ett väldigt fint sätt. Frida har en pedagogisk förmåga att förmedla inredningskunskap.
    Ibland kan man inte riktigt sätta fingret på vad det är som inte stämmer, men med Fridas böcker får man bra verktyg för ett mer personligt, harmoniskt och stylat hem.

  6. Ögonöppnare
    Cecilia , 12 april 2021

    Tillsammans med första boken och dess grundläggande teori blir upplevelsen nu komplett med gedigna övningar i den här boken som låter mig analysera just mitt hem och mina förutsättningar. Det har gett mig en ny, uppfriskande syn på inredning som känns mer personlig.

  7. Boken för alla som vill ha ett hemtrevligt hem!
    -, 12 april 2021

    Jag köpte två exemplar, ett till ett ungt par i studentlägenhet och ett till en familj som just flyttat till stort hus och äntligen har möjlighet att ta ut svängarna lite. Båda kommer att ha stor nytta av denna välstrukturerade bok full av praktiska övningar.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Frida Ramstedt