Tvålärarsystem : och andra kända framgångsfaktorer som skapar mervärde (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2020-07-24
Förlag
Vulkan
SAB
Emia
ISBN
9789189219243

Tvålärarsystem : och andra kända framgångsfaktorer som skapar mervärde

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-07-24
219
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
TVÅLÄRARSYSTEM och andra kända framgångsfaktorer som skapar mervärde

Här är ett stöd med tips och diskussionsfrågor inför en uppstart av tvålärarsystem och för att höja studieresultat och trivsel inom hela grundskolan.

Strukturen beskrivs för att genomföra olika framgångsfaktorer som skapar ett mervärde för skolan där tvålärarsystem kan vara en del av det.

En bättre studiero i klassrummen, höjda resultat för eleverna, betydligt bättre arbetsmiljö för lärarna och samtidigt klara budgeten? Ja det är faktiskt möjligt.

Boken tar upp:* Hur och varför tvålärarsystemet påverkar elevernas studieresultat så positivt.* Varför stressen i arbetet sjunker markant för lärarna och sjukskrivningstalen minskar.* Specialpedagogikens nya roll.* Hur kränkningar och diskriminering kan minska på skolan.* Hur problemen med övergångar mellan olika stadier kan byggas bort.* Hur motivationen kan öka för både elever och lärare.* Hur behovet av lokaler påverkas.* Varför det blir det lättare att rekrytera lärare till skolan.* System för elevdemokrati och föräldramöten.

TVÅLÄRARSYSTEM och andra framgångsfaktorer som skapar mervärdevänder sig till både skolledare och lärare men också till lokala skolpolitiker.
Lotta Elmbro har arbetat i över 25 år som skolledare. Hon har praktisk erfarenhet av tvålärarsystem på skolor. Hon ger dig diskussionsunderlag inför ett införande av tvålärarsystem och hur man höjer måluppfyllelsen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tvålärarsystem : och andra kända framgångsfaktorer som skapar mervärde
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tvålärarsystem : och andra kända framgångsfaktorer som skapar mervärde. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Klart läsvärd för alla i och kring skolan!
    Monica, 4 augusti 2020

    Den här boken reder ut något så komplicerat som struktur inom grundskolan på ett mycket lättillgängligt och begripligt sätt och bjuder på många konkreta tips när det gäller förbättringar både för elever och personal.

Visa alla 1 recensioner