Ingenjören som fick nog och drog (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (190.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
John Pekkari
Utgivningsdatum
2020-09-18
Förlag
Bookea
ISBN
9789189247208

Ingenjören som fick nog och drog Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-18

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter att företagsledningen implementerat en aktivitetsbaserad kontorsyta för tjänstemännen på GI AB får Sigge - som närmar sig pensionen - nog. Agila team i ett gränslöst kontorslandskap utan fasta arbetsplatser är inget som Sigge uppskattar. Det teamorienterande lärandet över disciplingränserna är inget han märkt av - och han förstår heller inte vad disruptiv betyder.

Han tummar på regler om närvaro på jobbet och söker sig till andra ställen; bland annat kårhusfiket på KTH, sin gamla högskola, som han inte besökt på över 20 år. Där han får oväntat stöd för sin tanke på att gå under radarn och undkomma det allt mer påträngande övervakningssamhället.

Ingenjören som fick nog och drog handlar om en helt vanlig ingenjör som har ett helt vanligt jobb på en numera helt vanlig arbetsplats. En dråplig berättelse full av humor där fantasier och den verklighet vi alla kan känna igen oss i gifter sig. Feelgood när det är som allra bäst!

Anders B.O. Jonsson är civilingenjören som hittat tillbaka till Nynäshamn och den skärgård han älskar mer än något annat. Efter ett långt yrkesliv med spännande erfarenheter från en stor del av världen ägnar han sig numera åt att skildra livet vid havet på ett humoristiskt, humanistiskt och spännande sätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ingenjören som fick nog och drog. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Igenkänning för oss som gått på KTH
    -, 24 april 2024

    Skildrar livet på KTH och som ingenjör på olika ingenjörsöretag.

  2. Det är svårt att skriva böcker
    -, 5 juni 2023

    Jag fann författaren via ett självutgivningsföretag. Då jag själv är ingenjör och skrivintresserad fastnade jag för bokens titel och beskrivning. Jag utgick länge från att också denna bok är självutgiven, vilket tydligen inte är fallet(?). Boken är skriven i tredje person dåtid som en dagbok med en mängd ovidkommande och ointressanta händelser som inte tillför något till handlingen. Stilistiskt är boken mycket dålig och enformig. Men en redaktör skulle ändå inte kunna rädda denna bok. Boken h... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anders B O Jonsson