Siv utan liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2022-03-22
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
16 x 196 x 126 mm
SAB
Hc
ISBN
9789189269248

Siv utan liv

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-03-22
229
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Siv är en ovanligt vanlig kvinna på 55 år. Hela sitt yrkesliv har hon arbetat som busschaufför i en svensk medelstor stad. Hon älskar sitt arbete och sköter det minutiöst och med stor stolthet. Hennes privatliv är inrutat, tryggt och lugnt, men lite ensamt och ganska trist. Barnen är vuxna och har flyttat ut, mansbebisen likaså.

När det en dag dimper ner ett brev på dörrmattan från sjuk husets cancermottagning tar livet en ny vändning. Siv inser att hon måste skaffa sig ett liv innan det är för sent. Det är nu eller aldrig! Siv tar sig an utmaningar hon aldrig vågat tidigare.

Längs vägen knyter hon en rad nya bekantskaper som ger henne fler frågor än svar. Kan en femtiofem år gammal kvinna skaffa Tinder? Varför kan inte en kvinna
få älska bussar? Hur vet man att man bor granne med en mördare?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Siv utan liv
  2. +
  3. Mitt stora vackra hat : en biografi över Victoria Benedictsson

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mitt stora vackra hat : en biografi över Victor... av Elisabeth Åsbrink (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Siv utan liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättsam läsning med humor
    Karl, 8 maj 2022

    En underhållande berättelse i lite unik stil. Lätt att hänga med i, men får en samtidigt att fundera. Är nyfiken på vad en uppföljare kan inbringa.

  2. En underbar annorlunda berättelse
    Ann-Sofie , 19 april 2022

    Det här är en annorlunda underfundig och underhållande historia med en stundtals allvarlig underton. En lättläst läsvärd och kul bok!

  3. Vill ha mer!
    Elina, 30 mars 2022

    Älskade denna bok. Rolig, genuin och med tankar nog de flesta kan känna igen sig i. Skrattade högt ett flertal gånger. Hoppas det kommer uppföljare, vill veta mer om "Siv".

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Elsa Törnqvist

  • Jag vill bara bli erkänd som stat : en självbiografi om autism

    Elsa Törnqvist

    "Vad önskar du dig i julklapp? En autismdiagnos!" Efter många år av vårdbesök, självskadebeteende, KBT och felaktiga depressionsdiagnoser fick Elsa Törnqvist diagnosen autism, vid 23 års ålder. Äntligen fick hon en förklaring till varför...