Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2021-10-08
Upplaga
1
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Van der Kwast Gissberg, Karin (form) / Bäcklund, Petter (foto)
Dimensioner
260 x 201 x 17 mm
Vikt
652 g
ISBN
9789189298972

Ekstedt hemma : stjärnkockens nya klassiker - 40 recept / 30 minuter / 20 tips

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-10-08
198
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad lagar egentligen en stjärnkock de dagar maten ska stå på bordet så snabbt som möjligt men samtidigt vara både god och mättande?

Att laga middag ska inte behöva ta hela kvällen eller kräva flera timmar av komplicerade förberedelser. Nu presenterar stjärnkocken Niklas Ekstedt sina bästa recept för att ordna en välsmakande och balanserad middag på under en halvtimme.

Med recept inom allt från klassisk husmanskost till det smakrika asiatiska köket är det en varierad meny som kan bli allas bästa vän i köket. Ta hjälp av en riktig kocks bästa tips och råd och skapa en ny vardagsmeny full av snabba och goda maträtter!

Ekstedt hemma innehåller recept för hemmakocken som vill ta sin matlagning till en ny nivå utan att det ska ta för lång tid. Med 40 snabba recept och 20 initierade tips och råd är det en framtida modern klassiker som funkar lika bra för familjen som för ensamhushållet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ekstedt hemma : stjärnkockens nya klassiker - 40 recept / 30 minuter / 20 tips
  2. +
  3. Mat i sommartid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mat i sommartid av Mathias Dahlgren (häftad).

Köp båda 2 för 519 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ekstedt hemma : stjärnkockens nya klassiker - 40 recept / 30 minuter / 20 tips. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande och handfast!
    Hillevi, 24 februari 2022

    Briljanta recept med vanliga och inte alltför många ingredienser. Upplägget är flera veckomatsedlar där vissa moment kan kombineras till flera olika rätter. Vacker formgivning. Blir så inspirerad till att laga varenda rätt. Handfasta praktiska tips om kökshantverket på slutet. Enda nackdel är vitt omslag - kommer att bli fläckigt av flitig användning😊

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Niklas Ekstedt