När vargarna kom (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
362
Utgivningsdatum
2021-12-28
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Carina Jansson
Dimensioner
197 x 138 x 27 mm
Vikt
466 g
SAB
Hce
ISBN
9789189306202

När vargarna kom

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-12-28
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
*NOMINERAD TILL ÅRETS BOK 2022*

Inti Flynn reser till Skottland med sin tvillingsyster Aggie och ett team av biologer för att försöka återinföra vargar i de avlägsna högländerna. Hennes förhoppning är inte bara att rädda det döende landskapet utan också Aggie, som lider svårt efter den fruktansvärda incident som drev systrarna att lämna sitt hem i Alaska.

När försöket med vargarna visar sig lyckat kan Inti äntligen slappna av. Men det dröjer inte länge förrän allting vänds upp och ner. En av lokalborna hittas död och Inti vet att alla kommer att skylla på vargarna. Själv vägrar hon tro att vargarna ligger bakom attacken och för att skydda dem tar hon ett ödesdigert beslut. Men om det inte var vargarna som dödade mannen, vem var det då?

När vargarna kom är en pulshöjande, hjärtskärande vacker och fullständigt oförglömlig roman. Författaren har tidigare skrivit den internationella bästsäljaren Den sista migrationen.

"Jag var helt uppslukad av den här boken."
Johanna Lundin, SVT Go'kväll
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När vargarna kom
  2. +
  3. Den sista migrationen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den sista migrationen av Charlotte McConaghy (inbunden).

Köp båda 2 för 391 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av När vargarna kom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    Bokhyllaniskuggan, 25 augusti 2023

    ❥ Recension: Hur ska jag med ord ge uttryck för vad jag känner för den här boken? Hur jag upplevde den? Hur den tog sin in i mitt blodomlopp och så knivskarp högg i mitt hjärta? Jag kan inte få ner allt det i ord för det rusar så mycket obeskrivligt i mig efter den här läsupplevelsen. Hatten av, McConaghy, hatten av.

    Den är så målande och vacker. En brinnande kärlek till naturen och dess vilda invånare. Den är brutal och ömsint, spännande och värmande. Oförutsägbar och kringel... Läs hela recensionen

  2. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 14 augusti 2022

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, När vargarna kom, är den australiensiska författaren Charlotte McConaghys andra bok för vuxna. Hon har tidigare skrivit boken Den sista migrationen, som jag inte har läst, plus några ungdomsböcker, som jag inte heller har läst. Men jag ska definitivt läsa flera böcker av henne framöver, eftersom jag tyckte så mycket om den här. Den här boken är en lite annorlunda bok, som är både välskriven, spännande, engagerande, och gripande. Och jag kan varmt rekommendera den.

  3. Lysande!

    Helt underbar bok om arbetet med att återinföra vargar i Skottland. Visar på vikten att leva i samklang med naturen och våra naturliga instinkter. Boken är spännande och man vill hela tiden läsa vidare. Sträckläste denna!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Charlotte McConaghy