Dagbrottet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (527.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jämtlandsserien (del 1)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2021-11-10
Förlag
Southside stories
ISBN
9789189318311

Dagbrottet Ljudbok

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-11-10

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Första delen i Jämtlandsserien.

I sista stund räddas undercover-operatören Zara ur knarkkartellens klor och placeras med ny identitet i Norrlands inland. Hon blir Maria Berg, utredare hos polisen i Jämtland. Där tempot är lägre och ingen känner till hennes verkliga identitet, ska hon få tid att läka. Men verkligheten blir den motsatta: strax innan midsommar hittas en ung kvinnlig miljöaktivist mördad på en myr. Hennes död rör upp starka känslor i bygden. Striden mellan de som vill ha en gruva vid Storsjöns strand och de som ser en annalkande miljökatastrof, blossar upp på nytt. Mordutredningen avslöjar djupa konflikter, korruption och girighet i gärningsmannens spår. Samtidigt tvingas Zara förbereda sig för det oundvikliga mötet med sina fiender.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dagbrottet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bladvändare
    -, 30 juli 2023

    Boken var spännande, lite svårt att hålla intresset på topp när det är så lång tid.

  2. Olidligt spännande
    Kim M. Kimselius, 28 januari 2022

    Jag har alltid tyckt om Ingrid Elfsbergs böcker, men första boken i Jämtlandsserien, Dagbrottet, är ett strå vassare än alla tidigare böcker. Ja, jag kan nog säga att den här boken är den bästa som författaren har skrivit!

    Författaren kastar in läsaren i handlingen, riktigt grym början och jag kan inte sluta lyssna förrän sista ordet har tonat bort i hörlurarna. Vilken bok!

    Det är spännande att få ta del av nya miljöer och det märks att Ingrid Elfberg är väl påläst och har g... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ingrid Elfberg