Papporna, sönerna, våldet (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
169
Utgivningsdatum
2022-08-17
Förlag
Verbal Förlag
Dimensioner
131 x 20 x 13 mm
Vikt
250 g
SAB
Ohj,Oe
ISBN
9789189524125

Papporna, sönerna, våldet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-08-17
245
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Media visar upp bilder på mammor som nattvandrar, mammor som uppvaktar politiker, mammor som skapar nätverk. Mammor som försöker skydda sina barn. För varje skjutning växer mammornas börda av vanmakt och sorg.

Men var är papporna? Var är männen, de unga pojkarnas förebilder? Vad har papporna för roll för det våldsförebyggande arbetet? Vi vet att de finns och att de är minst lika förtvivlade. Men de hörs inte.

I reportageboken Papporna, sönerna, våldet träffar vi poliser, socialarbetare och eldsjälar. Men framförallt pappor, som får komma till tals utan att vi avbryter dem. Gamla som unga, några med kriminell bakgrund, andra som aldrig trampat på fel sida om lagen. Några är födda i Sverige, andra inte. Men varje pappa har sin historia att berätta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Papporna, sönerna, våldet
  2. +
  3. Döden i Gaillac

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döden i Gaillac av Peter May (storpocket).

Köp båda 2 för 326 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Papporna, sönerna, våldet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Personlig och insiktsfull
    Peter Sture Hovstadius, 1 november 2022

    Papporna Sönerna Våldet är först och främst en samling närgångna och berörande skildringar av pappor som i samhällets ögon har misslyckats med sin uppgift att uppfostra sina söner till välanpassade medborgare. Med ett väl utvalt antal personliga intervjuer förstår man dock snabbt att de finns en djupare och ofta komplex orsaksbild till deras misslyckande - inte sällan bestående i en egen personlig livskamp att försöka anpassa sig till en omöjlig situation.

    Jag tänker hur jag själv s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna