Dagbok från akuten (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2022-09-12
Förlag
Fri Tanke
Dimensioner
193 x 128 x 21 mm
Vikt
314 g
SAB
Bt
ISBN
9789189526495

Dagbok från akuten

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-09-12
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
»De nya undersökningsmetoder som en gång sågs som en möjlighet, ett komplement, har blivit standard. En läkare jag talar med varnar för att morgondagens, och kanske inte ens dagens, läkare kommer att kunna känna på magen och lyssna på hjärta och lungor när det rutinmässiga användandet av röntgen och ultraljud helt har tagit över.«

Strax innan pandemin tar Hanne Kjöller jobb i akutvården. Samtidigt börjar hon föra anteckningar om sin vardag och ser resursslöseri, förpappring, patienter som inte är i akut behov av vård och meningslösa uppgifter som bara tar tid. »Dagbok från akuten« är en rafflande redogörelse inifrån den moderna svenska sjukvårdens väggar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dagbok från akuten
  2. +
  3. Kris i forskningsfrågan : eller vad fan får vi för pengarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kris i forskningsfrågan : eller vad fan får vi ... av Hanne Kjöller (inbunden).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dagbok från akuten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och insiktsfull
    Pia , 17 juli 2023

    "Måsteläsning" för vårdpersonal. Också viktig i samhällsdebatten kring hur vårdens resurser används. Att standardisering och riktlinjer inte bara är av godo även om avsikten är att alla ska få samma bedömning och behandling var man än befinner sig i Sverige

Visa alla 1 recensioner