Den himmelska passionen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2003-11-01
Förlag
Förlaget Biblioteca Laestadiana
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Cksl
ISBN
9789197330787

Den himmelska passionen

om mänskliga relationer och gudsrelationen

Häftad,  Svenska, 2003-11-01
205
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken är en uppföljare till "Sommarsvalor och vintermesar" - en bok om att leva i den laestadianska väckelsen idag. Den tidigare boken har gett följdfrågor till författaren om främst två ämnesområden: dels synen på familjerelationerna dvs. man - kvinna och synen på barn och barnuppfostran, dels frågorna om bibelsyn, gudsuppfattning och människosyn. Boken syfte är att visa hur det bibliska ordet i vår tid fortfarande är relevant som grund och utgångspunkt för såväl de mänskliga relationerna som gudsrelationen. Boktiteln är ett uttryck, använt av väckelsegrundaren Laestadius. Det antyder hur de viktiga mänskliga relationerna på ett djupgående sätt hör ihop med vår gudsrelation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den himmelska passionen
  2. +
  3. Lär ut yoga & meditation bortom positionerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lär ut yoga & meditation bortom positionerna av Shreyananda Natha (häftad).

Köp båda 2 för 500 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maj-Lis Palo

Övrig information

Palo, Maj-Lis Himmelska passionen Boken är en uppföljare till "Sommasvalor och vintermesar" - en bok om att leva i den laestadianska väckelsen idag. Den tidigare boken har gett följdfrågor till författaren om främst två ämnesområden: dels synen på familjerelationerna dvs. man - kvinna och synen på barn och barnuppfostran, dels frågorna om bibelsyn, gudsuppfattning och människosyn. Boken syfte är att visa hur det bibliska ordet i vår tid fortfarande är relevant som grund och utgångspunkt för såväl de mänskliga relationerna som gudsrelationen. Boktiteln är ett uttryck, använt av väckelsegrundaren Laestadius. Det antyder hur de viktiga mänskliga relationerna på ett djupgående sätt hör ihop med vår gudsrelation.