Förskolans kommunikationsmiljö : betraktelser och reflektioner kring Gävle förskolors kommunikativa möjligheter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2017-04-20
Förlag
Gävle University Press
Dimensioner
220 x 155 x 14 mm
Vikt
434 g
SAB
Eabf.02
ISBN
9789197489386

Förskolans kommunikationsmiljö : betraktelser och reflektioner kring Gävle förskolors kommunikativa möjligheter

Häftad,  Svenska, 2017-04-20
203
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Antologin Förskolans kommunikationsmiljö: betraktelser och reflektioner kring Gävle förskolors kommunikativa möjligheter är skriven genom ett samarbete mellan Högskolan i Gävle och Gävle kommun. Författarna är aktiva förskollärare som betraktar sin egen verksamhet utifrån hur aktiviteter, metoder och platser i den dagliga verksamheten kan fungera för att främja en ökad social kommunikation, och lyfter intressanta frågeställningar kring vedertagna sanningar.

Boken har främst tre syften: att beskriva hur social kommunikation getts ett innehåll på förskolorna i Gävle, att studera ett antal praktiker och hur olika förhållningssätt till dessa praktiker kan ge olika resultat, samt att fungera som fortbildningslitteratur för verksamma förskollärare med en vilja att fördjupa sina kunskaper och reflektioner kring hur social kommunikation kan uppmärksammas. Varje kapitel avslutas med diskussionsfrågor som kan tjäna som underlag för egna reflektioner eller användas i det förbättringsarbete som bedrivs inom förskolorna.

Förskolans kommunikationsmiljö: betraktelser och reflektioner kring Gävle förskolors kommunikativa möjligheter riktar sig till verksamma och blivande förskollärare, rektorer, beslutsfattare och andra med intresse för social kommunikation i förskolan.

Boken ingår som nr. 8 i Lärarutbildningens skriftserie som ges ut av Gävle University Press.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förskolans kommunikationsmiljö : betraktelser och reflektioner kring Gävle förskolors kommunikativa möjligheter
  2. +
  3. Mest kränkt vinner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mest kränkt vinner av Lars Åberg (häftad).

Köp båda 2 för 419 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna