Pekboken : för lite finare barn (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2010-04-21
Upplaga
1
Förlag
The Tiny Universe
Originaltitel
Pekboken - För lite finare barn
Dimensioner
205 x 205 x 15 mm
Vikt
440 g
SAB
Hcf
ISBN
9789197875806

Pekboken : för lite finare barn

(31 röster)  |  Läs 15 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2010-04-21
197
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nu är den här - Pekboken för lite finare barn.
Äntligen kan du ge ditt lite finare barn en utbildning värd namnet. Med sina noga utvalda ord och rika illustrationer är boken en porlande källa av kunskap som leder till skarpsinne och öppnar dörrar. En bok som bygger både karaktär och moralisk styrka.
Kort sagt är detta den enda lärobok ditt lite finare barn behöver.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pekboken : för lite finare barn
  2. +
  3. Min lilla pekbok : första 100 orden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min lilla pekbok : första 100 orden av Marie Helleday Ekwurtzel (kartonnage).

Köp båda 2 för 269 kr

Kundrecensioner

Det finns 15 recensioner av Pekboken : för lite finare barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin bok
    Kullan, 8 januari 2022

    Kul bok för de nyblivna föräldrarna, och det lilla barnet.
    Stort, fint format.
    En klassiker skulle man nästan kunna säga.

  2. Inte som jag trodde
    Maria , 22 oktober 2019

    Jag trodde det var en ironisk lek med ord. Att alla barn är "finare" än andra i sina närmaste vuxnas ögon. Men detta är en skitdålig bok, inte ett dugg ödmjuk. Jag förstår inte bokens humor.

  3. Lyx med glimten i ögat!
    Ulrik , 18 juli 2017

    Varför inte sticka ut och ge en annorlunda pekbok, som t ex doppresent. Man måste sätta nivån direkt!! En pekbok som roar främst föräldrarna. Är ett trevligt minne att ge.

  4. Roligt med annorlunda
    Charlotte, 9 juni 2017

    Väldigt rolig bok, som uppskattades av de blivande föräldrarna!! Alltid roligt med något som stickerut! Fin dessutom. Rekommenderar den som present.

  5. Väldigt bra!
    Märta, 11 april 2017

    Väldigt rolig och bra bok med fin kvalitet. Väldigt rolig present som föräldrarna kan uppskatta. Trevligt material på framsidan av boken och fin design.

  6. Babyshower-succé
    Ida, 26 januari 2017

    Köpte den som babyshower-present och den blev mycket uppskattad. "Vi ska läsa den för magen redan ikväll", sa blivande mamman skrattande.

  7. kul för vuxna
    Åke Persson, 16 januari 2017

    Egentligen roligast för den vuxne betraktaren. Kul gåva och kul för barnets föräldrar. Tror inte barnet har så stor behållning av just denna pekbok.

  8. Perfekta presenten
    Julia, 11 januari 2016

    Gav bort Pekboken: för lite finare barn till en kompis och tycker att den är klockren. Vem behöver inte lära sina barn "privatjet" och "juvel", det är definitivt ett behov ;) Rolig present med glimten i ögat!

  9. Doppresenten för alla små fina barn
    Susanne Andersson, 18 oktober 2014

    En toppen doppresent. Lite udda pekbok som garanterat lockar såväl kusinerna som gamla farmor och morfar att kika. Varför ge en vanlig trist pekbok med boll, napp och nalle när man kan ge en bok som tidigt lär barnet uttala livsnödvändigheter som champagne och privatjet - ja naturligtvis så står det ju hur orden uttalas under bilderna - detta är en pedagogisk bok av hög klass. =)

  10. Kunde gett mer!

    Idén är jätterolig, men jag hade förväntat mig betydligt mer innehåll. Tycker de slarvat bort ett roligt koncept. Synd. Gör om. Gör bättre för jag tror det finns en bra marknad.

  11. Pekboken

    Den är suverän har tidigare köpt den Ingen på barndopet visste om den men den fick väldigt mycket beröm Denna gången har jaag köpt den till mina egna små barnbarn
    Mvh
    M Nilsson

  12. Väldans rolig extrapresent till ett dop istället för...
    AnnSofie Löf (Hudiksvall), 20 december 2013

    Väldans rolig extrapresent till ett dop istället för ett gratulationskort, många skratt, kommentarer och diskussions ämnen om barnets framtid och leverne.

  13. En jättekul bok med mycket humor och helt olik alla...
    Farmor, 17 april 2013

    En jättekul bok med mycket humor och helt olik alla andra som barnen vanligtvis har väldigt många av. Även omslaget skiljer sig markant från det man är van vid.

  14. Underbaaar pekbok!
    L, 23 oktober 2011

    Låt både era döttrar och söner läsa denna bok, så har de en solid grund att stå på här i livet när det vankas cocktailparty eller representationsmiddag.

    En bok för de barn och föräldrar som önskar söka sig bortom de sedvanliga djuravbildningarna och geometriska klyschorna inom genren.

    Man slipper också "toalett-vokabulär", vilket jag tycker mig ana blivit populärt inom genren. Detta kan man som förälder inte annat än välkomna.

    Rekommenderas varmt!

  15. Titeln säger precis vad det handlar om
    Stente, 8 december 2010

    och jag gillar den här boken minst lika mycket som skaaaaldjur!

Visa alla 15 recensioner