Allt om distans Reiki : handbok för fortsättningskursen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2011-08-16
Förlag
SinnligKunskap
Dimensioner
210 x 146 x 11 mm
Vikt
280 g
SAB
Vml
ISBN
9789197969314

Allt om distans Reiki : handbok för fortsättningskursen

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2011-08-16
290
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Solkarina tillhör en av de mest erfarna Reikilärarna i Sverige. Hon har arbetat dagligen med Reiki sedan 1990. Varit ordförande i en av Europas då största Reiki organisationer. Under våren 2011 startade hon ytterligare en Reiki organisation som arbetar med kvalitetssäkring av Reiki. Solkarina har skapat tre olika Reiki inriktningar, Fritids Reiki, Friskvårds Reiki och Medicinsk Reiki. Solkarina utbildar både fysiskt och på distans i alla Reiki graderna.Allt om distansReiki innehåller 3 delar. Den första delen är en handbok för dig som vill lära dig Reiki 2 fortsättningskursen. Den andra delen i boken är förslag på övningar för att utveckla dina mediala och andliga förmågor. Du får lära dig hur du kontaktar andra sidan med Reiki, naturväsen, ditt högre jag, andliga guider, skyddsänglar, kommunicerar med djur, och mycket mer. Den tredje delen av boken innehåller övningar för healingkirurgi. Det är psykisk healing där du med hjälp av energifingrar och röntgensyn kan gå djupare in i kroppen och massera upp energiblockeringar.Allt om Reiki är den perfekta manualen för varje lärare som vill utbilda elever i Reiki 2 och för dig som vill lära dig mer Reiki.Reiki, Reikihealing, healing, Reikikurs, distanshealing, distansReiki, symboler
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt om distans Reiki : handbok för fortsättningskursen
  2. +
  3. Så slipper du veterinären : Handbok för hundägare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så slipper du veterinären : Handbok för hundägare av Marie Jury, Helén Bjurberg (inbunden).

Köp båda 2 för 519 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allt om distans Reiki : handbok för fortsättningskursen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svårläst pga särskrivning
    Marlene Tunell, 28 mars 2014

    Mycket svårläst pga särskrivning och en del stavfel-
    Lärde mig efter ett tag att läsa den, men inte så lätt!
    Har ingen koorekturläst innan tryckning?
    F.ö en del tips som var värdefulla.

  2. Inspirerande, lättläst och lärorik
    Gun MB, 8 mars 2012

    Den första Reikihandboken på svenska som fokuserar på fortsättningskursen. Solkarina ger konkreta anvisningar för övningar, inlärningsmetoder och tekniker, och det sprudlar av inspirerande förslag hur du kan experimentera och använda dina nyvunna redskap. Enkla förklaringar och fakta varvat med exempel från verkligheten gör boken lättläst. I boken ingår även lite överkurs - sådant som normalt inte brukar ingå i en Reiki2-kurs.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Solkarina