Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2019-07-08
Upplaga
1
Förlag
KS förlag
Medarbetare
Svensson, Kristina (foto)
Dimensioner
270 x 215 x 30 mm
Vikt
1035 g
SAB
Nc.08
ISBN
9789198031546

Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm - avstickare längs väg 40 och E4

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-07-08
309
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Förgyll resan mellan Sveriges två största städer genom att vika av från motorvägen. Följ med på shoppingtur i Tygriket, runt romantiska Åsunden och genom kreativa Äppledalen. Fortsätt med upptäcktsfärder längs Vättern, bland vajande sädesfält på östgötaslätten och pampiga sörmländska slott.
I denna vägvisare serveras inspirerande nedslag i kultur- och naturhistoria sida vid sida med mysiga caféer och lokala gårdsbutiker. Färden går genom vackra landskap och idylliska orter som vid olika tidpunkter i historien varit betydelsefulla, men fallit i glömska av olika skäl. Träffa några av människorna som format bygderna du reser genom.
Din ciceron på resan är Kristina Svensson, vetenskapskommunikatör som tidigare skrivit flera uppskattade böcker om resor till Wales och franska rivieran.

»Trots att jag under många år kört fram och tillbaka mellan Göteborg/Stockholm har jag helt missat alla dessa guldkorn. Är så glad att det äntligen finns en bok som visar på alla Smultronställen som annars skulle ha förblivit dolda för alla som ofta kör denna väg. Efter att ha läst boken fick jag en helt annan syn på resan mellan Göteborg/Stockholm. Istället för att bara vilja komma fram, blir resan ett enda stort äventyr. Älskar boken! «
Kim M. Kimselius
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm - avstickare längs väg 40 och E4
  2. +
  3. Saudade : att längta bort och hem på samma gång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Saudade : att längta bort och hem på samma gång av Henrik Brandão Jönsson (inbunden).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm - avstickare längs väg 40 och E4. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig åktur
    Håkan Romlin, 13 oktober 2019

    En mysig bok som man kan sitta i soffan en vinterdag och bläddra och läsa i, likväl att ha som "kartbok" eller som inspiration till enstaka avstickare för att inte fastna i gamla hjulspår helt å hållet.

    Eftersom det finns vissa utvecklingsmöjligheter (enligt mig) kan inte betyget bli full pott
    Skulle gärna ha bildtexter vid bilden och inte i ett register (men det har vi avhandlat, Kristian) och några platser borde vara med (det kommer förslag, Kristina)-

    Rekommenderar de... Läs hela recensionen

  2. Vacker och lockar till utflykter
    Maria, 25 juli 2019

    Boken är som en liten karamell - massor av härliga bilder och fina tips på utflykter. Man blir glad av den! Perfekt att planera utflykter med, eller bara njuta hemma i soffan. En riktigt fin presentbok, inte bara en reseguide.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristina Svensson